Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ανάκογλου: Στα γραφεία του Παναθηναϊκού αποφάσισα για ΑΕΚ

Ανάκογλου: Στα γραφεία του Παναθηναϊκού αποφάσισα για ΑΕΚ

Στους λόγους που επέλεξε την ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ανάκογλου που τόνισε πως στόχος του είναι να καθιερωθεί με τα κιτρινόμαυρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανάκογλου στη Nova:

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του δικεφάλου αναφέρθηκε αρχικά στις πρώτες μέρες παρουσίας του στα Σπάτα:

“Μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι πολύ καλά. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ και τα παιδιά με υποδέχθηκαν πολύ όμορφα κι αυτό είναι πολύ καλό για έναν ποδοσφαιριστή που έρχεται σε μια τέτοια ομάδα. Το θέμα τελείωσε όπως ήθελα να τελειώσει, αλλά τώρα αυτό που χρειάζεται είναι δουλειά. Να προσαρμοστώ με τους συμπαίκτες μου, με τους προπονητές και να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ”.

Μεγάλη συζήτηση έγινε ως προς την απόφασή του να αποχωρήσει από τα γραφεία του Παναθηναϊκού και να υπογράψει συμβόλαιο στην ΑΕΚ. Ο ίδιος ο νεαρός άσσος εξηγεί τι ακριβώς συνέβη:

“Με τον μάνατζέρ μου πήγαμε να συζητήσουμε με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν τα βρήκαμε. Είχαμε μια πολύ καλή πρόταση από την ΑΕΚ κι έτσι κατέληξα σ’ αυτή. Συζητήσαμε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά δεν τα βρήκαμε. Η προταση της ΑΕΚ ήταν καλύτερη, οι άνθρωποι της ομάδας ενδιαφέρθηκαν περισσότερο και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ. Είχαμε μιλήσει και πριν, είχε γίνει η πρόταση, αλλά η τελεσίδικη απόφαση πάρθηκε στα γραφεία του Παναθηναϊκού. Θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα, επειδή είναι το πιο σημαντικό για έναν νέο ποδοσφαιριστή. Είναι εύκολο να πας σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά το δύσκολο είναι καθιερωθείς”.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου μίλησε για πρώτη φορά και για την ιστορία του φίλου της ΑΕΚ, ο οποίος πλήρωσε για να γίνει πράξη η μετεγγραφή του στην ομάδα:

“Είναι συγκινητική ιστορία. Είναι πολύ “μεγάλο” και ανθρώπινο αυτό που έκανε. Εμένα με τιμάει προσωπικά γιατί έτυχε να γίνει για τη δική μου μεταγραφή. Νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος έδειξε πόσο πολύ αγαπάει την ομάδα και πραγματικά του αξίζουν τα καλύτερα.
Πήγαμε σπίτι του και τους είπαμε να έχουν κουράγιο και φυσικά θα περιμένουμε το παιδί να έρθει στο γηπεδο. Κι εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου θα του αφιερώσουμε το επόμενο γκολ”.

Σε ότι αφορά στον αγώνα με την Κέρκυρα, υποστήριξε:

“Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς γιατί είναι πολύτιμοι και για να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα ώστε να “ανέβουμε” και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Δεν υπάρχει κάτι που να φοβόμαστε, απλά το ματς είναι ζωής και θανάτου και για την Κέρκυρα. Θα κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν, αλλά αυτό θα κάνουμε κι εμείς. Σε κάθε αλλαγή προπονητή κάποιες ομάδες εμφανίζονται καλύτερες, ενώ άλλες χειρότερες. Αυτό θα το δούμε στο παιχνίδι της Κυριακής”.

Τρία προβλήματα για τον Λίνεν

Η ΑΕΚ στηρίζει τον Αρκούδα – Ζητάει το δεύτερο δείγμα

“Βόμβα” με Αρκούδα στην ΑΕΚ – Βρέθηκε ντοπέ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε