Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ανακοινώνει Μανωλά ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Ο Κώστας Μανωλάς εκτός συγλονιστικού απροόπτου θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα 4 χρόνια. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα, οι απολαβές του παίκτη υπολογίζεται ότι θα είναι 400.000 ευρώ το χρόνο και πλέον απομένει η υπογραφή του συμβολαίου και η ανακοίνωση.

Με την προσθήκη του νεαρού στόπερ, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν στο ρόστερ τους εκτός του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου, τους Παπάζογλου, Σιόβα, Ποτουρίδη και Ντιελνά. Οι δύο τελευταίοι δεν αποκλείεται να παραχωρηθούν δανεικοί ενώ ο Ολυμπιακός ακόμη περιμένει την απάντηση του Μέλμπεργκ.

Ο Σουηδός μπορεί να έχει απογοητεύση τους ανθρώπους των Πειραιωτών, όμως η επιθυμία του Ολυμπιακού είναι να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια ώστε να παραμείνει ο έμπειρος αμυντικός στην ομάδα.

Ο Ζαρντίμ θα έρθει στην Ελλάδα και θα αναλάβει δράση. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα κάνει τις προτάσεις του στη διοίκηση για την ενίσχυση των νταμπλούχων Ελλάδας.

Σφοδρή επίθεση Ολυμπιακού σε Πιλάβιο! – “Είναι αόρατος”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε