Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ανακοινώνεται ο Μανωλάς – Κινείται για Ρουίς ο Ολυμπιακός

Ανακοινώνεται ο Μανωλάς – Κινείται για Ρουίς ο Ολυμπιακός

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν αναμένεται να βιαστούν για να ολοκληρώσουν το φετινό τους ρόστερ αφού ο Ζαρντίμ θέλει να δει πρώτα όλους τους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα και μετά να καταλήξει στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση. Στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή είναι ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Χιμνάσια Λα Πλάτα, Άλαν Ρουίς.

Ο 19χρονος Αργεντινός δεν προορίζεται για την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά για την ομάδα νέων. Είναι μία επένδυση για το μέλλον που βέβαια θα στοιχίσει αρκετά στους “ερυθρόλευκους”.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα αφού πρώτα πάει στην Ιταλία για να συζητήσει με την Πεσκάρα.

Το ποσό που προσφέρει ο Ολυμπιακός είναι 700.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του μεσοεπιθετικού της Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Από εκεί και πέρα, εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Κώστα Μανωλά ενώ στα υπόλοιπα μέτωπα υπάρχει στασιμότητα αφού ο Ζαρντίμ θέλει πρώτα να δει τους παίκτες που ανήκουν ήδη στην ομάδα και μετά να καταλήξει στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση.

Καταλήγουν στον Έβερτον για στόπερ στον Ολυμπιακό

Τα φιλικά του Ολυμπιακού στην Αυστρία

Ολυμπιακός για Αλαφούζο: We love Yiannis!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε