Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Δημούτσο ο Ατρόμητος

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Η ομάδα του Περιστερίου κινήθηκε άμεσα και απέσπασε την υπογραφή του Ελίνι Δημούτσου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ελίνι Δημούτσου. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τη μορφή μετεγγραφής παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Ελίνι Δημούτσος δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου τα εξής:

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ατρόμητο και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της. Ήταν και δική μου επιθυμία να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο γιατί γνωρίζω την οργάνωση του, τον τρόπο λειτουργίας του αλλά και τις άριστες εγκαταστάσεις που διαθέτει. Επιπλέον γνωρίζω ότι ο προπονητής του κύριος Δώνης έχει έναν τρόπο δουλειάς που ικανοποιεί κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν απόλυτα με τους στόχους της ομάδας που είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο ψηλά στο κύπελλο γιατί όχι να φθάσουμε πάλι στον τελικό όπως πέρσι. Ο κόσμος του Ατρόμητου φημίζεται για τη μαχητικότητα του και τον θέλουμε κοντά μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.”

Ο Ελίνι Δημούτσος έχει γεννηθεί στις 18 Ιουνίου 1988 στη Λούζνια της Αλβανίας και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Ηλυσιακό (2003-2004) στον οποίο παρέμεινε μέχρι και το 2006. Τη σεζόν 2006-2007 αγωνίστηκε στον Φωστήρα και την επόμενη περίοδο μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό. Τη σεζόν 2008-2009 αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, επέστρεψε στον Παναθηναϊκό στο πρώτο μισό της περιόδου 2009-2010 και στο δεύτερο μισό της ίδιας σεζόν έπαιξε στον Παναιτωλικό. Την περσινή σεζόν (2010-11) αγωνίστηκε πάλι στον Παναθηναϊκό. Συνολικά έχει 41 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 29 συμμετοχές στη Β’ Εθνική, 9 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας και 7 συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Ελίνι Δημούτσος αγωνίζεται στη θέση του χαφ και είναι 23 φορές διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της χώρας μας (3 γκολ). Επίσης ήταν μέλος της Εθνικής Νέων που τον Ιούλιο του 2007 κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Νέων. Αγωνίστηκε στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Ελίνι Δημούτσος θα προπονηθεί το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου υπό την επίβλεψη του γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά και τη Δευτέρα θα ενσωματωθεί πλήρως με την ομάδα. Θα φορέσει το νούμερο «21» στη φανέλα του.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε