Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Λόγκαν ο Παναθηναϊκός – “Ήρθα στους καλύτερους”

Ο Αμερικανός γκαρντ -με Πολωνικό διαβατήριο- υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την “πράσινη” ΚΑΕ.
Έπειτα από πολυήμερες διαπραγματεύσεις, ο Ντέιβιντ Λόγκαν εξασφάλισε την ελευθέρας του από την Κάχα Λαμποράλ και υπέγραψε στον Παναθηναϊκό
 
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Αμερικανός γκάρντ εμφανίστηκε χαρούμενος για την κατάληξη της υπόθεσης.
 
“Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μετακίνησή μου και μπορώ πλέον να λέω ότι είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Χρειάστηκε αρκετός καιρός για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, αλλά ήμουν σίγουρος ότι στο τέλος θα γινόταν αυτό που γίνεται σήμερα. Δεν είχα ποτέ αμφιβολία γι΄ αυτό. Ήμουν σίγουρος ότι τελικά θα βρισκόταν η χρυσή τομή που θα με έφερνε στην ομάδα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Λόγκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ενώ σε συνέχεια των λεγόμενων φάνηκε να γνωρίζει πολύ καλά την νέα του ομάδα: “Έχω παίξει αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό, έχω ακούσει για τον Παναθηναϊκό, τον έχω δει να παίζει. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες, αν όχι η καλύτερη, έχει κατακτήσει τα πάντα και στοχεύει πάντα ψηλά. Σε τίτλους…
 
Αυτός είναι πάντα ο στόχος και αυτός θα παραμείνει. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ίσως διαφορές με προηγούμενα χρόνια, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτός ο σύλλογος δεν μπορεί παρά να στοχεύει ψηλά. Επίσης γνωρίζω αρκετούς παίκτες και το σίγουρο είναι ότι θα είναι πολύ καλύτερα να παίζω δίπλα τους”.
 
Ενώ ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε και στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που μπορεί να μην τον γνωρίζει προσωπικά, αλλά μιλάνε για εκείνον οι τίτλοι και η γνώμη των παικτών με τους οποίους έχει συνεργαστεί.
 
“Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν τον ξέρει. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, δεν έχω δουλέψει μαζί του, αλλά είναι από τις περιπτώσεις που οι επιτυχίες, τα επιτεύγματα, οι τίτλοι, τα όσα λένε παίκτες που έχουν αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του, λένε πολλά από μόνα τους”, είπε για τον “Ζοτς” και συμπλήρωσε για τον κόσμο του “τριφυλλιού”: “Ξέρω ότι ακολουθούν την ομάδα, ότι την αγαπάνε, γνωρίζω τι ατμόσφαιρα μπορούν να δημιουργήσουν. Έχουν πάθος για την ομάδα και είναι κάτι που έχουμε κοινό, γιατί κι εγώ έχω πάθος για το παιχνίδι, θέλω να βοηθώ τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου να φτάνει σε νίκες, να πετυχαίνει τους στόχους της”.
 
Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
 
“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με τον Ντέιβιντ Λόγκαν για τον επόμενο χρόνο. Ο Λόγκαν (1.85) γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 1982 στο Σικάγο (ΗΠΑ). Τα φοιτητικά του χρόνια τα πέρασε στο Πανεπιστήμιο της Ιντιανάπολης (NCAA II, 2001-05), σημείωσε στη θητεία του εκεί 2.352 πόντους και αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς το 2005. Η συνέχεια γράφτηκε στην Ευρώπη, με πρώτη στάση την Ιταλία.
 
Η χρονιά ξεκίνησε στην Πάβια, από όπου το Δεκέμβριο του 2006 μετακόμισε στη Ραμάτ Χασαρόν. Την περίοδο 2006-07 συμφώνησε με την Fort Worth Flyers (NBDL). Η Πολωνία μπήκε στη ζωή του τον Ιανουάριο του 2007. Αγωνίστηκε στη Στάρογκαρντ, την περίοδο 2007-08 στην Τούροφ Ζγκόρτσελετς, για να ακολουθήσει η Ασέκο Πρόκομ με την οποία έκανε ντεμπούτο και στην Ευρωλίγκα. Το Φεβρουάριο του 2009 απέκτησε και το πολωνικό διαβατήριο.
 
Το 2010 έδωσε τα χέρια με την Κάχα Λαμποράλ, όπου αγωνίστηκε για ένα χρόνο. Κατέκτησε το πρωτάθλημα Πολωνίας με την Ασέκο Πρόκομ το 2009 και το 2010, αναδείχθηκε MVP των τελικών της Πολωνίας το 2010”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε