Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Μιραλάς η Έβερτον – “Η καλύτερη ευκαιρία για μένα”

Ανακοίνωσε Μιραλάς η Έβερτον – “Η καλύτερη ευκαιρία για μένα”

Παίκτης της Έβερτον και με τη βούλα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Κέβιν Μιραλάς αφού ξεπεράστηκαν οι διαφωνίες για τον τρόπο της καταβολής των 7,6 εκατ. ευρώ που θα εισπράξει από την πώληση του ο Ολυμπιακός. Τι είπε οι Βέλγος μετά τις υπογραφές και ποιον αριθμό πήρε.

«Χαίρομαι πολύ για τη μεταγραφή, γιατί η Έβερτον είναι μεγάλος σύλλογος και για μένα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία. Ξέρω πως η Έβερτον με παρακολουθούσε εδώ και καιρό και μετά τις συζητήσεις με τον Ντέιβιντ Μόγες αποφάσισα πως το να έρθω στην Έβερτον ήταν η καλύτερη ευκαιρία για μένα. Ξέρω πως πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς φιλάθλους, που έχει τις δυνατότητες να κερδίσει πολλά παιχνίδια. Γι΄αυτό ήρθα», τόνισε ο Μιραλάς στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Έβερτον.

Ο Βέλγος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια, ενώ ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του 7,6 εκατ. ευρώ.

Ο Μιραλάς που πήρε την φανέλα με το νούμερο 11, θα παρουσιαστεί επίσημα από την Έβερτον στο “Γκούντισον Παρκ” το βράδυ της Δευτέρας (20/8), λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα των “ζαχαρωτών” με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Premier League. Ο Βέλγος στράικερ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς η Έβερτον δεν πρόλαβε την προθεσμία για να τον δηλώσει.

“Χρυσώνει” τον Τοροσίδη ο Μαρινάκης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε