Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Σάτο ο Παναθηναϊκός

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι για τα επόμενα 3 χρόνια ο Ρομαίν Σάτο.

Ο Ρομέιν Σάτο αποτελεί το τελευταίο απόκτημα του Παναθηναϊκού. Ο πρώην παίκτης της Σιένα, θα αγωνίζεται “τριφύλλι” για την επόμενη τριετία.

“Ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Είμαι ενθουσιασμένος που συμφωνήσαμε, που θα αγωνιστώ εδώ, που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ξέρω ήδη τους περισσότερους παίκτες, αν όχι όλους, ξέρω πολύ καλά το τεχνικό επιτελείο που διαθέτει”, είπε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των “πρασίνων”.

Ο Kεντροαφρικανός, ο οποίος είχε αναδειχθεί πέρυσι πολυτιμότερος παίκτης του ιταλικού πρωταθλήματος, συμπλήρωσε ότι ο ερχομός του στον Παναθηναϊκό είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του: ” Δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν θα ήθελαν να αγωνιστούν σε αυτόν τον σύλλογο”.

Τέλος, αστειεύτηκε λέγοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος που από εδώ και στο εξής δεν θα έχει ως αντιπάλους τους παίκτες του Ομπράντοβιτς και συμπλήρωσε: “Η ομάδα αυτή έχει ήδη πολλούς καλούς παίκτες. Τι θα προσφέρω; Ότι ζητήσει ο προπονητής! Ότι θέλει να κάνω στο γήπεδο, θα το κάνω. Άμυνα, επίθεση, ριμπάουντ, βοήθειες…”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε