Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Σούμποτιτς ο Άρης και οι οπαδοί του αποχή!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μετά από 14 χρόνια ο Λευτέρης Σούμποτιτς θα καθίσει και πάλι στον πάγκο των κίτρινων, όμως η άφιξη του στη Θεσσαλονίκη δεν άρεσε στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας που κύρηξαν αποχή.

Ο Super 3 μέσω ραδιοφωνικής εκπομπής εξέφρασε την έντονη αντίδραση του για την πρόσληψη του “Πίξι” λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν μπορούμε να ανεχτούμε έναν “τρύπιο” άνθρωπο. Αυτοί που τον φέρνουν βάζουν “βόμβα” στα θεμέλια του Αρη. Αυτή είναι μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.”

Η αντίδραση των οπαδών δεν επηρέασε την απόφαση της διοίκησης που ανακοίνωσε την πρόσληψη του Λευτέρη Σούμποτιτς:

“Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Λευτέρη Σούμποτιτς και το Θανάση Παπαχατζή, οι οποίοι θα αποτελέσουν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Λευτέρης Σούμποτιτς έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Τέλος, υπήρξε προπονητής της Εθνικής Σλοβενίας το 2003. Ο κ. Σούμποτιτς έχει κατακτήσει ως προπονητής το Κύπελλο Κόρατς με τον Άρη το 1997.”

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Άρη, ο Λευτέρης Σούμποτιτς τόνισε: “Είμαι χαρούμενος γιατί αισθάνομαι ότι έχω γυρίσει στο σπίτι μου. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά που έρχομαι. Ξέρω σε τι κατάσταση είναι η ομάδα όπως ξέρω ότι και οι στόχοι του Άρη είναι πάντα υψηλοί. Θα δώσω τα πάντα ώστε ο Άρη να πετύχει τους στόχους του. Ο Άρης είναι Άρης και πρέπει πάντα να κερδίζει. Είναι ο θεός του πολέμου και πρέπει να κερδίζει.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε