Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ανακοίνωσε μεταγραφή η ΑΕΚ – Σιαλμάς ο… τρίτος!

ΦΩΤΟ AEKFC.GR
Την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού για τα επόμενα δυο χρόνια ανακοίνωσε η Ένωση, με τον παίκτη να δηλώνει έτοιμος να δικαιώσει αυτούς που τον επέλεξαν.
 
Αδαμίδης για μπάτζετ, Σκόκο, Μανωλά και Μπλάνκο

Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία και το μόνο που έμενε για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή ήταν η επίσημη ανακοίνωση. Ο Σιαλμάς θα λαμβάνει 160 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρόνο τους διετούς συμβολαίου του.

 
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο 25χρονος επιθετικός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Είναι μια καινούργια αρχή για εμένα και έχω πολλή δουλειά μπροστά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα. τον κ. Χριστοβασίλη, τον κ. Αγγελή και βεβαίως τον κ. Ντεμόλ, οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή μου. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να πάρω ευκαιρίες και ξέρω ότι οι ευθύνες και οι απαιτήσεις της ΑΕΚ είναι μεγάλες. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Εύχομαι να έχω υγεία και να μπορέσω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με εμπιστεύθηκαν”.
 
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ:
 
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιαλμά για έναρξη συμβολαίου από την 1/7/2011 έως τις 30/6/2013.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε