Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ανακοίνωσε τον Αρίας η Κρουζέιρο

Πολύ χαρούμενος με την μετεγγραφή του στην Βραζιλία δήλωσε ο πρώην πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ που θα παρουσιαστεί από την Κρουζέιρο στις 2 Γενάρη.

Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, η μετεγγραφή του Ντιέγκο Αρίαςανακοινώθηκε επίσημα από την Κρουζέιρο και μάλιστα ο  Κολομβιανός μέσος έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του.  “Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω ότι η Κρουζέιρο είναι ένα μεγάλο κλαμπ, όχι μόνο εδώ, αλλά παγκοσμίως. θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου και να φέρω χαρά στην ομάδα” τόνισε στο “Radio Itatiaia”, αναφερόμενος στη συνέχεια στον Αριστισάμπαλ και τον Ρινκόν, δύο σπουδαίους βετεράνους Κολομβιανούς παίκτες πιου έκαναν σπουδαία καριέρα και στη Βραζιλία τονίζοντας ότι θα προσπαθήσει να φανεί αντάξιός τους.

Ανέλυσε, ακόμη, τη θέση στην οποία αγωνίζεται: “Κινούμαι σαν αμυντικός μέσος, αλλά πάντα προσπαθώ να βοηθώ και στην επίθεση. Αυτό εξαρτάται, βέβαια και από την ομάδα. Είμαι, όμως, έτοιμος να βοηθήσω την Κρουζέιρο”.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο Αρίας αναμένεται να βρεθεί στις 2 του Γενάρη στη Βραζιλία για την παρουσίασή του, ενώ δύο μέρες αργότερα αρχίζει η προετοιμασία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε