Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ανακοίνωσε τον Ομπράντοβιτς η Φενέρμπαχτσε!

Ανακοίνωσε τον Ομπράντοβιτς η Φενέρμπαχτσε!

Είναι πλέον οριστικό και επίσημο. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ τάραξε τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Σέρβος προπονητής, μετά από θητεία 13 ετών στον Παναθηναϊκό αποχώρησε από το «τριφύλλι» έχοντας κατακτήσει τα πάντα. Τη σεζόν που μας πέρασε αποφάσισε να ξεκουραστεί και έτσι παρέμεινε μακριά από τους πάγκους.

Η Τουρκική Φενέρ που έχει επενδύσει πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια ήθελε για την τεχνική ηγεσία την καλύτερη λύση και τη βρήκε στο πρόσωπο του Ομπράντοβιτς για τη σεζόν που έρχεται.

Το ετήσιο ποσό που θα λαμβάνει ο 53χρονος τεχνικός θα είναι πάνω 2,5 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ενώ ο Ζοτς φέρεται να ζήτησε κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ και μέσα σε αυτά είναι και αθλητές (Έλληνες – Αμερικανοί) από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ομπράντοβιτς θα έχει πλέον απέναντι τους στους πάγκους τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του, Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος τη Δευτέρα ανακοινώθηκε από τη Μπάνβιλντ.

Ο “Ζοτς” θα παρουσιαστεί από τη διοίκηση της Φενέρ την Τετάρτη (3/7) στις 16:00 στο Σουκρού Σαράτσογλου.

Στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε ο Ομπράντοβιτς

Γίνεται “Τούρκος” ο Ομπράντοβιτς!

Στον πάγκο της Μπάνβιτ ο Ιτούδης

Δ. Γιαννακόπουλος: Ο Ιτούδης φταίει που έφυγε ο Ομπράντοβιτς!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε