Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ορμπάιθ η Μπιλμάο

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι για αυτή την σεζόν ο Βάσκος μέσος, με τον δανεισμό του παίκτη στους “ερυθρόλευκους” να ανακοινώνεται από την Αθλέτικ Μπιλμπάo. Ο 32χρονος αναμένεται μέχρι το βράδυ της Τρίτης να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει.
 
Ο Πάμπλο Ουρμπάιθ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πρωταθλητές Ελλάδας και αναμένεται μέσα στην ημέρα στην Αθήνα προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Σε περίπτωση που αυτές είναι εντάξει, τότε ο παίκτης θα υπογράψει και θα αντικαταστήσει τον Μοϊσές Ουρτάδο ο οποίος θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα στην Γρανάδα.
 
Μάλιστα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει ανεβάσει στην επίσημη ιστοσελίδα της μια λιτή ανακοίνωση, όπου μιλά για συμφωνία με τους πειραιώτες για τον μονοετή δανεισμό του 32χρονου μέσου.
 
Για το θέμα του σέντερ φορ, εξέλιξη δεν υπάρχει και ενδεχομένως να μην υπάρξει, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη της τελευταίας στιγμής.
 
Οσον αφορά στον Αλμπερτ Ριέρα, οι πιθανότητες παραμονής του αυξάνονται όσο πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Επίσημη πρόταση από την Γαλατασαράι δεν υπάρχει, αλλά αν υπάρξει και είναι το λιγότερο 2,5 εκατ. ευρώ, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε