Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για τη διαιτησία!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα η Παναθηναϊκή Συμμαχία ανεβάζει τους τόνους και με ανακοίνωση της αναφέρεται στις κακές διαιτησίες της πρεμιέρας τους πρωταθλήματος ενώ επικαλείται “πράσινα” δημοσιεύματα που αφορούν τους άρχοντες των αγώνων της δεύτερης αγωνιστικής.

Η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:

“Η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος σημαδεύτηκε από κακές διαιτησίες τόσο στη Λιβαδειά όσο και στη Βέροια. Ειδικότερα στο δεύτερο ματς ο βοηθός διαιτητή, Στέλιος Τσολάκης, ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ των γηπεδούχων, διαμόρφωσε με την υπόδειξή του αυτή το αποτέλεσμα και εν τέλει παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό του όργανό.
Εν όψει της δεύτερης αγωνιστικής ήδη ακούγονται και γράφονται πολλά και υπάρχουν χαρακτηριστικές αναφορές τόσο στη εφημερίδα Η ΠΡΑΣΙΝΗ όσο και στο site leoforos.gr. Σύμφωνα με αυτά αφενός ο κ. Σιδηρόπουλος (Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα) δεν έχει να επιδείξει και το καλύτερο παρελθόν στα σφυρίγματά του και αφετέρου ο κ. Δημητρόπουλος (Ολυμπιακός – Λεβαδειακός) είναι ο διαιτητής στον οποίο είχε ασκηθεί δύο φορές ποινική δίωξη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ τον «επιβράβευσε» με την προαγωγή του στη Σούπερ Λίγκα.
Η Παναθηναϊκή Συμμαχία παραμένει καλόπιστη και θέλει να πιστεύει ότι οι διαιτητές θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.”

“Ζόρικη” κλήρωση – Κόντρα σε Τότεναμ,Λάτσιο και Μάριμπορ ο Παναθηναϊκός

Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε