Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανακοινώθηκε η παραμονή Φερέιρα – “Αγαπώ τον Παναθηναϊκό”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα είναι και επίσημα προπονητής του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια και με δηλώσεις του τόνισε ότι παρέμεινε διότι αγαπά τον σύλλογο.

Θέλει να μπει στην ΑΜΚ με 15 εκατ. ο Πρίγκιπας!

Τάσεις φυγής έχει ο Μπουμσόνγκ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Ζεσουάλντο Φερέϊρα για την ανανέωση της συνεργασίας μας για δύο ακόμα χρόνια.” Με αφορμή αυτή τη συμφωνία, ο κ. Φερέϊρα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τα ακόλουθα:
“Το να παραμείνω στον Παναθηναϊκό αποτελεί για μένα μια πράξη η οποία θεωρώ ότι αποδεικνύει την μεγάλη μου αγάπη για το Σύλλογο. Αποδεικνύει επίσης την θέληση μου να συμμετέχω και να βοηθήσω στην οικοδόμηση ενός νέου πρότζεκτ.
Όπως όλοι αναμφισβήτητα καταλαβαίνουν, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Σύλλογος, δεν είναι για τα χρήματα που παραμένω. Είναι για να μπορέσω να ανταποδώσω τον όμορφο και φιλικό τρόπο με τον οποίο όλοι μου συμπεριφέρθηκαν στο club στη διάρκεια του ενάμιση αυτού έτους, καθώς επίσης και για να δείξω από την πλευρά μου τη χαρά και τη μεγάλη μου αγάπη για τον Παναθηναϊκό.
Γνωρίζω τα ρίσκα και τις δυσκολίες που αναλαμβάνω, ήθελα όμως αυτές τις δύσκολες στιγμές να βρίσκομαι δίπλα σε όλους στον αγαπημένο μου Παναθηναϊκό.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε