Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Ζαραδούκα στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το καλοκαίρι θα είναι ο Γιάννης Ζαραδούκας αφού οριστικοποιήθηκε ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Ζαραδούκα με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για τους επόμενους έξι μήνες.

To βιογραφικό του Γιάννη Ζαραδούκα

Ο Ζαραδούκας γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου του 1985 και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών, όπως η Μαρκό, το Κορωπί, ο Πανσερραϊκός και ο Εθνικός.

To 2009 μετακόμισε στον Ολυμπιακό Βόλου με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Super League. Ήταν από τους πρωταγωνιστές της περσινής πορείας της ομάδας του Βόλου. Από τις 3 Οκτωβρίου ανήκει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς έμεινε ελεύθερος από τους Βολιώτες. Οι καλές εμφανίσεις τον έφεραν στην εθνική ομάδα όπου αγωνίστηκε βασικός σε δυο διαδοχικά επίσημα παιχνίδια με Ισραήλ και Λετονία

Στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Γιάννης Ζαραδούκας τόνισε τα εξής: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα αγωνιστώ σε μια ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ο ΠΑΣ έχει δυναμική και αρκετό κόσμο που τον βοηθάει σε κάθε αγώνα. Εγώ είμαι έτοιμος να συμβάλω τα μέγιστα όσο μπορώ προκειμένου η ομάδα να πραγματοποιήσει τον μεγάλο της στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Η χρονιά δεν είναι εύκολη, ωστόσο με συνολική προσπάθεια και με δουλειά θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τα σχέδια που έχει θέσει ο ΠΑΣ από την αρχή της σεζόν. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χριστοβασίλη, αλλά και τον κ. Αναστασιάδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου”.

Ο Ζαραδούκας έρχεται σήμερα το απόγευμα στα Γιάννενα και αύριο αναμένεται να έχει την πρώτη του γνωριμία με το τεχνικό επιτελείο αλλά και τους νέους του συμπαίκτες.”

Το “παλεύει” για Κακουτά ο Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε