Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ανανεώνουν Αβραάμ – “Τόρο”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά τον Φετφατζίδη στον Ολυμπιακό θέλουν να “δέσουν” με νέα συμβόλαιο και τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Βασίλη Τοροσίδη σε μία προσπάθεια να διατηρήσουν το ελληνικό στοιχείο της ομάδας.

Η πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να δώσει ο Ολυμπιακός των επόμενων χρόνων να είναι αποτελείται από πολλούς Έλληνες παίκτες. Αυτή τη στιγμή είναι μόλις πέντε αυτοί που αναμένεται να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής (Νικοπολίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μήτρογλου, Φετφατζίδης) και η διοίκηση των “ερυθρολεύκων” θέλει να χτίσει πάνω τους.
 
Με εξαίρεση τον Νικοπολίδη, λόγω ηλικίας, οι υπόλοιποι τέσσερις μπορούν να αποτελέσουν την ραχοκοκαλιά της ομάδας των επόμενων χρόνων και προς αυτή την κατεύθυνση είναι και οι κινήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
Το συμβόλαιο του Αβραάμ λήγει το καλοκαίρι του 2012, τότε ο “βράχος” του Θρύλου θα είναι 28 ετών και στον Ολυμπιακό δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τον αφήσουν να φύγει. Ο πρώην άσος του Άρη βρίσκεται στο λιμάνι από το 2008, ενώ στο συμβόλαιό του δεν έχει γίνει ποτέ καμία αναπροσαρμογή.

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό θα του προτείνουν ένα σαφώς καλύτερο συμβόλαιο από άποψης αποδοχών, ενώ θα μπει και ο όρος υψηλής ρήτρας αποδέσμευσης.

Το συμβόλαιο του Βασίλη Τοροσίδη εκπνέει το 2013. Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού και της Εθνικής έχει ρήτρα 7.000.000, ενώ έχει γίνει αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του ήδη μία φορά, όταν ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε