Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ανανέωσε για 4 χρόνια ο Κετσπάγια – “Καλύτερη όλων η Κροατία”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την εξαιρετική πορεία στον πάγκο της Εθνικής Γεωργίας εξαργύρωσε με νέο τετραετές συμβόλαιο ο Τιμούρ Κετσπάγια που μίλησε για τα προκριματικά του Euro 2012 αλλά και για την ΑΕΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου:
 
Για την Εθνική Γεωργίας: “Δόξα το Θεό μέχρι τώρα πήγαμε καλά, όμως έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μέχρι να τελειώσουμε τον προκριματικό. Αν τα παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας τα αξιοποιήσουμε και πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε τότε θα παιχτεί για τη 2η θέση. Η Κροατία είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πρώτη θέση. Πετύχαμε πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στην Κροατία και δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο. Δυστυχώς στο επόμενο παιχνίδι με το Ισραήλ μείναμε από δυνάμεις. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι δώσαμε κίνητρο εκεί στη Γεωργία για να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και θέλουμε να πετύχουμε. Θα γίνουν γήπεδα, ποδοσφαιρικά σχολεία για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί το ταλέντο που έχει η Γεωργία στο ποδόσφαιρο”.
 
Για την ανανέωση του συμβολαίου του:“Έχουμε μιλήσει και επιθυμία τους είναι να παραμείνω, συμφωνήσαμε για ανανέωση τεσσάρων χρόνων αλλά ακόμη δεν υπογράψαμε. Σε αυτό το χρονικό διάστημα που είμαι στην Εθνική είχα προτάσεις αλλά χαίρομαι που γύρισα στη Γεωργία γιατί πιστεύω ότι χρειάζεται ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο για να βοηθήσουμε τη χώρα μας. Χαίρομαι που μέχρι στιγμής πάμε καλά και δεν με προβληματίζει το να μείνω εκεί. Όσο με θέλει η Εθνική θα είμαι εκεί. Απολαμβάνω το να είμαι εκεί γιατί μου αρέσουν τα ριψοκίνδυνα πράγματα, αν και είναι δύσκολο το ότι ασχολούμαι κάθε 2-3 μήνες για μια εβδομάδα. Θέλω να βγάλω το ποδόσφαιρο της Γεωργίας από το αδιέξοδο κι ας έχω κι εγώ κάποια προβλήματα”.
 
Για τους στόχους του στην Εθνική Γεωργίας:“Προσπαθούμε με τα νεαρά παιδιά που παίζουν στο εξωτερικό να πετύχουμε μεγάλους στόχους. Τώρα είναι δύσκολο να διεκδικήσουμε πρόκριση με ίσους όρους, απλά θα κάνουμε μέχρι τέλους αυτά που μπορούμε και θα δούμε στο τέλος τι θα πετύχουμε. Σίγουρα έχουμε βλέψεις και κάποια στιγμή θα θέλουμε κι εμείς κάτι περισσότερο. Σε κάποια χρόνια θα έχουμε κι εμείς καλύτερη ομάδα”.
 
Για την ΑΕΚ :“Δεν ξέρω πως μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση στην ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται μόνο θέληση αλλά και πολλά άλλα πράγματα γιατί η ΑΕΚ τώρα δεν έχει σταθερή διοίκηση. Έχει πολλά οικονομικά προβλήματα γιατί δεν πήρε για χρόνια το πρωτάθλημα και δεν είναι εύκολο να βγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε