Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανανέωσε με Γεωργία ο Κετσπάγια

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ανανέωσε την συνεργασία του με την ομοσπονδία της Γεωργίας, υπογράφοντας συμβόλαιο τεσσάρων ετών.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Κετσπάγια στάθηκε στην πρόοδο που έχει γίνει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, τονίζοντας πως μεγάλος στόχος αποτελεί η συμμετοχή στα τελικά του Euro 2016.
 
“Πιστεύω ότι έχει σημειωθεί πρόοδος σε σχέση με την ομάδα που ανέλαβα πριν από δύο χρόνο. Παρόλα αυτά, η πραγματική δουλειά αρχίζει τώρα.
 
Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά ακόμα πράγματα. Στόχος μας τώρα είναι η ανεύρεση ταλέντων, οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα. Έχουμε αρκετό χρόνο για να παρακολουθήσουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και το έργο τους”, τόνισε αρχικά ο 43χρονος προπονητής για να προσθέσει:
 
Και συνέχισε: “Θέλουμε τα επόμενα δύο χρόνια να δημιουργήσουμε μία νέα ομάδα και να ξεκινήσουμε άμεσα τη δουλειά. Προτεραιότητα για εμάς αποτελεί η συμμετοχή της χώρας στα τελικά του Euro 2016. Θέλουμε να είμαστε στην τελική φάση της διοργάνωσης. Μου έδωσαν την ευκαιρία να εργαστώ εδώ και θέλω να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε