Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ανανέωσε ο Μπουμπένκο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η πρώτη κίνηση της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον Σλοβάκο προπονητή. Συγκροτήθηκε Δ.Σ.

Αναλυτικά η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

Η πρώτη σημαντική συμφωνία της νέας Διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αφορά στο θέμα του Προπονητή της ομάδας. Κατόπιν συμφωνίας με τον κ. Jozef Bubenko, ο Σλοβάκος Τεχνικός θα συνεχίσει στο τιμόνι της τεχνικής καθοδήγησης του ΗΡΑΚΛΗ και για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Στο μεταξύ, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ΠΑΕ, με τον Γιάννη Τάκη να αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου, το Δημήτρη Δημητρίου χρέη αντιπροέδρου και τους Αλέξιο Κεσόπουλο, Θεόφιλο Πατέλη και Ευάγγελο Μιναρετζή (εκπρόσωπος Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ) ως μέλη. 

“Θα κινηθούμε στο πλαίσιο ενός άλλου μοντέλου διοίκησης και θεωρούμε ότι θα αλλάξουμε τη λειτουργία και το ύφος της ΠΑΕ Ηρακλής. Θα επιδιώξουμε την διαφάνεια, με την ΠΑΕ να στηρίζεται στον κόσμο του Ηρακλή και να στηρίζει τον κόσμο του Ηρακλή. Βεβαίως, ως Διοίκηση Πρωτοδικείου, έχουμε την υποχρέωση να διεκδικήσουμε την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων των προηγούμενων Διοικήσεων, αλλά και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, υποχρέωση την οποία δεν θα πάψουμε να υπηρετούμε, προς όφελος του Συλλόγου”, δήλωσε ο Γίαννης Γάκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε