Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανανέωσε ο Σκόκο μέχρι το 2013! – Το παρασκήνιο της συμφωνίας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το σίριαλ με την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού έλαβε τέλος καθώς η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το 2013. Η κίνηση – ματ της “Ένωσης” που πρόλαβε τον Ολυμπιακό! Σκόκο: Είμαι ευτυχισμένος.

Δύσκολα προλαβαίνουν τον Ολυμπιακό Μπλάνκο και Σάχα

Διάψευση με f… you από τον Τζιμπούρ

Μετά από συνάντηση που είχε ο Σταύρος Αδαμίδης με τον μάνατζερ του παίκτη επιτεύχθηκε η συμφωνία που επιθυμούσε ο κόσμος της “Ένωσης”, με τον Σκόκο να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2013. Το NewsIt.gr σας ανημέρωσε πρώτο για τις απολαβές του Αργεντινού οι οποίες θα αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ, ενώ η κίνηση αυτή λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φέρνει θύελλα ενθουσιασμού τόσο εντός της ομάδας αλλά και στον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διοικούντες στην κιτρνόμαυρη ΠΑΕ, όχι μόνο έκαναν την υπέρβαση ανεβάζοντας τις καθαρές αποδοχές του παίκτη σε αυτο το ύψος, αλλά έδειξαν την διάθεση τους να κλείσουν το θέμα βάζοντας νερό στο κρασί τους για τα εξτρά μπόνους και τον διακανονισμό των χρημάτων, κάτι που όπως σας είχε ενημερώσει το NewsIt αποτελούσε “αγκάθι” στο τελευταίο ραντεβού, πριν απο μερικές ημέρες. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, Πέτρος Παππάς που επικοινώνησε προσωπικά με τον Αργεντινό και τους εκπροσώπους του.

Και ο Σκόκο από την πλευρά του, πάντως, που είχε ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού έδειχνε αποφασισμένος να παραμείνει στην “Ένωση” αν ικανοποιούνταν οικονομικά, καθώς η αλλαγή προπονητή έπαιξε ρόλο στην καθημερινότητα του στην ομάδα. Το NewsIt, επίσης είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός έκανε την τελευταία κίνηση του πριν την συμφωνία Σκόκο – ΑΕΚ, η οποία ωστόσο έπεσε στο κενό καθώς ο μάνατζερ του παίκτη, Παύλος Διαννής και ένας ξένος δικηγόρος προχωρούσαν στα διαδικαστικά της συμφωνίας.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υπογράφων ο Νάτσο Σκόκο τόνισε: Είμαι ευτυχισμένος που έμεινα στην ΑΕΚ και υπόχρεος για τον τρόπο που χειριστήκατε το θέμα. Απέδειξα και εγώ με την υπογραφή μου ότι ήθελα να μείνω στην ομάδα. Όλα πήγαν καλά”.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου για την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ignacio Martin Scocco έως τον Ιούνιο του 2013.


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε