Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Ανάσα” με Γκέσιο η Κέρκυρα – Πήρε τον…αέρα του Πανιώνιου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Κέρκυρα επέστρεψε στις νίκες μετά από 15 αγωνιστικές (από το ματς του 1ου γύρου στη Νέα Σμύρνη), επικρατώντας στην έδρα της του Πανιώνιου με 2-1 και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Ανατροπή για τους Φαίακες με τα τέρματα του Γκέσιου

Παραιτήθηκε ο Ελευθερόπουλος!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκέσιο (δυο γκολ) η Κέρκυρα πήρε “χρυσό τρίποντο” στην έδρα της επί του Πανιώνιου (2-1) και μπορεί να ελπίζει στο όνειρο της παραμονής στην κατηγορία.

Οι προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων να παίξουν μπάλα στη “λίμνη” του ΕΑΚ ήταν φιλότιμες, αλλά οι συνθήκες δεν βοήθησαν στο να δούμε το θέαμα που θα βλέπαμε σε ένα καλύτερο αγωνιστικό χώρο. Ό,τι πλάνο κι αν είχε ο Παπακώστας για τη Κέρκυρα “στράβωσε” από νωρίς, καθώς ο Πανιώνιος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 7′ με τον Κολοβό.

Εκτός από το τετ-α-τετ του Κυβελίδη στο 12′, ο Πανιώνιος διαχειρίστηκε με πάθος και δύναμη την πρωτοπορία του μέχρι το 30′ και έφτασε πολύ κοντά στο 2-0, με πιο καλή ευκαιρία το δοκάρι του Σάμαρη, μετά από εκτέλεση φάουλ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ανέβασαν… στροφές, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και έφτασαν στην ισοφάριση στο 39′ με τον Γκέσιο.

Στο δεύτερο μέρος οι Φαίακες μπήκαν πιο αποφασισμένοι και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 82ο λεπτό κάνοντας την ολική ανατροπή. Ο Λεόν εκτέλεσε φάουλ, ο Γιαννακόπουλος έδιωξε λάθος τη μπάλα και ο Γκέσιος από κοντά με δυνατό σουτ έκανε το 2-1, χαρίζοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του, που είχε να κερδίσει από το παιχνίδι του α’ γύρου στη Νέα Σμύρνη.

Κέρκυρα (Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Σταμόγιαννος (Ηλιάδης 74′), Έντερ, Ζουμπουλάκης, Αρμένης, Λεόν, Γιάντσης (Πετρούσης 87′), Γκέσιος (Τσοκάνης 89′), Κυβελίδης
 
Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Παντίδος, Τόσκας, Ρόκας (Οκόγιε 60′), Σάμαρης, Κοντοχρήστος (Μπεγλεκτσής 85′), Γουνδουλάκης (Μενδρίνος 69′), Ντούνης, Κολοβός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε