Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανάσα με Μπάλαμπαν για τον Πανιώνιο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι Νεοσμυρνιώτες πήραν τρίποντη “ανάσα”, επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Μπάλαμπαν. Με 10 τελείωσε το ματς ο δικέφαλος του Βορρά λόγω αποβολής του Τσιρίλο. Φωνάζουν δικαιολογημένα για το μη καταλογισμό πέναλτι στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι.

Το ματς στη Νέα Σμύρνη είχε χαρακτήρα τελικού για τον Πανιώνιο που ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη και κατάφερε να την πάρει.

Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού η σκοπιμότητα και τα νεύρα είχαν την τιμητική τους καθ’ όλη τη διάρκεια του. Στο πρώτο μέρος οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, ενώ η στιγμή που θα συζητηθεί περισσότερο ήταν αυτή του 32′.

Ο Αθανασιάδης μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε από τον Τσότσαλιτς και ενώ ο Σταθόπουλος έδειξε την παράβαση δεν έδωσε πέναλτι αλλά φάουλ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ πίεσε έψαξε το γκολ αλλά ο Σαλπιγγίδης στο 71′ έχασε τεράστια ευκαιρία όταν εκλεψε τη μπάλα από τον Σιόβα αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά τον Μάχο.

Μετά από τη μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε το γκολ του Πανιωνίου. Ο Ριέρα έκανε όμορφη ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε καθαρά από τον Μαλεζά. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάλαμπαν που με το τρίτο του γκολ φέτος έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπρούνο Τσιρίλο.

Πανιώνιος: Μάχο, Γιόνσον, Όμο, Ριέρα, Μπάλαμπαν (87′ Σαλαλί), Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (76′ Αναστασόπουλος), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Σβέρκος (80′ Κούκετς).
 
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (57′ Κρέσιτς), Γκαρσία, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο (60′ Ελ Ζαρ), Βιεϊρίνια, Ίβιτς (67′ Σαλπιγγίδης), Τσουκαλάς, Αθανασιάδης, Σαβίνι, Εττό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε