Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ανάσταση” με Αγρίτη στην Κέρκυρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Κέρκυρα πανηγύρισε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη, επικράτησε  με 1-0 της Δόξας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι δύο ομάδες καίγονταν για τους βαθμούς της νίκης και ξεκίνησαν δυνατά το ματς. Η Κέρκυρα ήταν αυτή που έφτασε κοντά στο γκολ στο 19′ όταν ο Ιωάννου έπιασε το σουτ αλλά είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Σέρεμετ.

Ότι δεν κατάφερε ο Ιωάννου το πέτυχε ο Αγρίτης ένα λεπτό αργότερα, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Ερίθε.

Η Δόξα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση στο 33′ αλλά ο Γκαλίνοβιτς διόρθωσε το δικό του λάθος και έσωσε την ομάδα του στο πλασέ του Αραβίδη.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την τελευταία ευκαιρία του πρώτου μέρους όταν ο Αγρίτης νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Σέρεμετ.

Ο Κατσαβάκης ολοκλήρωσε στο 60΄τις αλλαγές του δείχνοντας τη δυσαρέσκεια του για την απόδοση της ομάδας του. Η Δόξα άγγιξε την ισοφάριση στο 64′ αλλά και πάλι ο Γκαλίνοβιτς έσωσε την Κέρκυρα αποκρούοντας το πλασέ του Κυβελίδη.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν άλλες ευκαιρίες και έτσι γνώρισαν μία ήττα που μοιάζει με καταδικαστική. Αντίθετα η Κέρκυρα πήρε το “χρυσό” τρίποντο και εξακολουθεί να ελπίζει στην παραμονή.

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σερεμέτ, Τριποστέρης, Γελαδάρης (61′ Κατσικογιάννης), Βέρτζος, Λεάντρο (36′ Αγγελούδης), Καπέλ, Αραβίδης, Λίμα, Παπαδόπουλος (46′ Ρούτσης), Ψυχογιός, Κυβελίδης

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια):
Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλαντζής, Αγρίτης (90′ Γιάντσης), Ερίθε, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν, Ιωάννου (71′ Μπάρκογλου), Ηλιάδης (10′ Σακελλαρίου)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε