Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Αναστόπουλος: Δεν παριστάνω την Ολυμπιακάρα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Χαρούμενος για το διπλό του Ατρομήτου ο Νίκος Αναστόπουλος, μίλησε για την εικόνα της ομάδας του, τη δυναμική του Ολυμπιακού, τον Γιώργο Σπανό και τις δικές του… εξετάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου:

“Μία νίκη σήμερα για εμάς. Μία πολύ σημαντική νίκη. Θα την χαρακτήριζα ιστορική επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Ήταν δύσκολη νίκη και γίνεται δυσκολότερη στην έδρα του που ξέρουμε πόσο δυνατός είναι ο Ολυμπιακός. Με τη νίκη αυτή δεν θα πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Να είμαστε προσγειωμένοι. Δε έχει κριθεί τίποτα ακόμα όπως είπα και μετά τον Παναθηναϊκό τα πάντα θα κριθούν τον Μαϊο. Μπράβο στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια γιατί εάν δεν τρέξεις στο Καραϊσκάκη θα έχεις προβλήματα. Μπήκαν πολύ ωραία γκολ που φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα. Έγινε ένα ανοιχτό και καθαρό παιχνίδι το οποίο ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Τον Μαϊο θα κριθούν όλα. Μπράβο και πάλι στα παιδιά.

Σε ένα τέτοιο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη από τους 11 τουλάχιστον οι 9 πρέπει να έχουν απόδοση 8 και πάνω. Όλοι έδωσαν και την ψυχή τους. Ο Μπρίτο και ο Δημούτσος είναι έμπειροι παίκτες. Ξέρουν την θέση τους. Βοήθησαν σημαντικά. Γενικά όλα τα παιδιά βοήθησαν. Εάν δεν έχεις απόδοση 8 και πάνω δεν έχεις τύχη στο Καραϊσκάκη.

Εγώ δεν κάνω πολιτική με τους προέδρους. Το ξέρετε αυτό. Ο κ. Σπανός όμως είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Έχει προσφέρει πολλά και είναι αμαρτία να έχουμε τέτοιες συμπεριφορές από τον κόσμο και να τον οδηγούμε σε τέτοιες αποφάσεις. Η σημερινή νίκη ανήκει και σε αυτόν. Με αυτό το αποτέλεσμα θα τον “ζεστάνουμε” και θα τον φέρουμε πάλι κοντά μας.

Κοιτάξτε το εάν είναι ο Ολυμπιακός ή όχι δεν έχει σχέση. Εγώ ποτέ δεν παριστάνω την Ολυμπιακάρα. Δεν έχω πρόβλημα να το πω δημοσίως. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Όταν αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζεις την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Έχεις ένα μεγάλο κίνητρο.

Απαντήσεις και σαν παίκτης έδινα και σαν προπονητής δίνω. Κάθε Κυριακή δίνω εξετάσεις και απαντήσεις. Όταν είναι να πάω στην Αμερική όμως με Ντακότα με θα κάνω πιο πολλές ώρες. Όταν έχω Μπόινγκ θα πάω σίγουρα πιο γρήγορα”.

Βόμβα…στο Φάληρο – Ο Ατρόμητος έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε