Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αναστόπουλος: Εδώ κάνει μεταγραφές η Μπάρτσα, ο ΟΦΗ δεν θα κάνει;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής των Κρητικών έκανε τον απολογισμό της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας και προανήγγειλε αφίξεις τον Γενάρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στον Sentra 103,3:
 
Για την παρουσία του στον ΟΦΗ: “Το πρωτάθλημα της Football League έχει πολύ δρόμο και αν σκεφτεί κανείς ότι υπολείπονται 19 παιχνίδια μιλάμε για έναν ολόκληρο γύρο και δυο παιχνίδια. Σε αυτά τα παιχνίδια θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα και θα ξεχωρίσει η ομάδα που θα έχει διάρκεια στην απόδοση της.

Θα μπορεί δηλαδή να συγκεντρώνει βαθμούς, να κερδίζει τα παιχνίδια και αν δεν μπορεί τουλάχιστον να μην τα χάνει και η οποία θα έχει καλή λειτουργία στο οικονομικό κομμάτι, γιατί γνωρίζεται πως αυτό το κομμάτι είναι αρκετά δύσκολο με πολλά προβλήματα.

Σας λέω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι οι παίκτες του Βύζαντα έφυγαν για Χριστούγεννα και πήραν μόνο 100 ευρώ”.

Για την αντίδραση των οπαδών του ΟΦΗ και την ρίψη αντικειμένων προς τους παίκτες: “Εν μέρη για αυτό το περιστατικό υπάρχει ένα δίκιο από τους οπαδούς. Δεν έγινε ακριβώς έτσι, όμως κάνουμε την τρίχα τριχιά εδώ στην Ελλάδα. Υπήρχε μια διαμαρτυρία, μέχρι εκεί, όμως δεν στέκομαι σε αυτό.

Από την άλλη πλευρά όμως είσαι ΟΦΗ και τουλάχιστον με τη δική μου παρουσία ήταν το τρίτο παιχνίδι που δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Υπήρχε πρόβλημα αλλά πιστεύω θα το λύσουμε, οι παίκτες είναι άνθρωποι και δεν είναι μηχανές κάθε Κυριακή να παίζουν και να κερδίζουν”.

Για τους στόχους της ομάδας: “Εμείς σαν αποκλειστικό στόχο έχουμε δυο πράγματα στο μυαλό μας, να κερδίζουμε και αν μπορούμε την νίκη να την συνδυάζουμε και να μην… πονάνε τα μάτια του κόσμου. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε αδιάφοροι, προσπαθούμε. Πρωταρχικός στόχος για εμάς είναι πως θα επαναφέρουμε τον ΟΦΗ στην φυσική του θέση, από εκεί και πέρα το οικονομικό έρχεται δεύτερο, δεν βάζουμε προτεραιότητα το οικονομικό”.

Για την πίεση που ασκείται στην ομάδα: “Ο ΟΦΗ δεν γίνεται να μην πετύχει τον στόχο του. Αν δεν είσαι σοβαρός έχεις πρόβλημα. Αν είσαι σοβαρός και πειθαρχημένος πετυχαίνεις τους στόχους σου, αν δεν είσαι τότε έχεις πρόβλημα.

Η πίεση και το άγχος όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο είναι ένα με εμένα. Οι παίκτες είναι και αυτοί άνθρωποι, ορισμένες φορές παίζουν καλά και τα καταφέρουν, ορισμένες φορές δεν παίζουν καλά και δεν τα καταφέρνουν.

Τον πρώτο θέλουν να τον κερδίσουν όλοι. Όταν παίζουν με τον ΟΦΗ οι αντίπαλοι κάνουν το καλύτερο τους παιχνίδι και καλά κάνουν. Άρα το άγχος και η πίεση που ασκείται από τον κόσμο, τους δημοσιογράφους και όσους ασχολούνται με τον ΟΦΗ είναι μεγάλη, όμως έτσι είναι οι μεγάλοι σύλλογοι”.

Για τους δανεικούς παίκτες που έχει στο ρόστερ από τον Ολυμπιακό: “Οι Κατσικογιάννης και Νικλιτσιώτης είναι ένα κλικ πάνω από τον Σοϊλέδη αλλά και με τους τρεις η συνεργασία είναι άριστη. Όποτε τους χρησιμοποίησα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Εγώ τους πιστεύω, όχι μόνο αυτούς αλλά όλα τα παιδιά. Εξακολουθώ να το πιστεύω το υλικό και αυτός ήταν άλλωστε ένας από τους βασικούς λόγους που πήγα”.

Αν θα ενισχυθεί η ομάδα τον Ιανουάριο: “Εδώ η Μπαρτσελόνα ενισχύεται δεν θα ενισχυθεί ο ΟΦΗ; Βεβαίως και θα ενισχυθεί εκεί που πονάει και πραγματικά χρειάζεται παίκτες. Γενικώς χρειάζομαι αλλά κυρίως στο 4άρι θέλω μεταγραφή”.

Για τον Ολυμπιακό: “Είναι ένα κλικ πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Έχει σταθερότητα και αυτή σου δίνει το πρωτάθλημα, η σταθερότητα στην συγκομιδή βαθμών. Κακά τα ψέματα το αποτέλεσμα είναι για την Κυριακή. Εκεί λοιπόν που τελειώνει το πρωτάθλημα και κάνεις το ταμείο, αν είχες παίξει καλά δυο Κυριακές ή καμία κανένας δεν το θυμάται, θυμούνται όλοι ότι πήρες το πρωτάθλημα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε