Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αναστόπουλος: Εξιλεώθηκε ο Ολυμπιακός με τη νίκη στο ντέρμπι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό τρεις φορές μέσα σε λίγες ημέρες, η τελευταία από αυτές είναι για το πρωτάθλημα και οι φίλοι του Ολυμπιακού περιμένουν ένα δώρο…

Την επομένη του ντέρμπι το όνομα του Νίκου Αναστόπουλου έχει μνημονευθεί από πολλούς φίλους του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς που μπορεί να είναι αδιάφορο για τους πράσινους, μπορεί όμως και όχι.

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλσε στο Sentra FM για το ντέρμπι των “αιωνίων”:

“Είδα μόνο τις φάσεις και τα γκολ, δεν έχω δει το παιχνίδι. Γενικότερα, παίζει ρόλο η φανέλα, η ψυχολογία και ο κόσμος, αλλά αυτοί δεν είναι καθοριστικοί παράγοντες. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στο πάθος, τις προσωπικές μονομαχίες και τη θέληση που έχουν οι παίκτες. Τα συστήματα και οι τακτικές περνούν σε δεύτερη μοίρα. Ακόμα μετράει η μέρα που θα βρίσκονται οι παίκτες αλλά και ο παράγοντας τύχη. 

Είναι ξεχωριστά και διαφορετικά παιχνίδια τα ντέρμπι. Μεσολάβησε και το παιχνίδι με τη Μπορντό στο οποίο δεν ήταν άσχημη η εικόνα του Ολυμπιακού σε σχέση με το δικό μας παιχνίδι. Απλά έπαιξαν πιο συγκρατημένα και πιο σφιχτά. Ίσως μας υποτίμησαν, αλλά εμείς είμαστε καλή ομάδα. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό το είδαν σαν ένα μέσο εξιλέωσης. Ο Ολυμπιακός είδε το ντέρμπι πιο μελετημένα, πιο προσεγμένα, με συγκέντρωση, με διαφορετικό σχέδιο και ήξεραν τα αδύνατα και τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού. Βέβαια ο Παναθηναϊκός είχε ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα πριν τον αγώνα. Ήταν πρώτος, εφτά βαθμούς μπροστά και με τον κόσμο στο πλευρό του. Όμως, όπως είδατε δεν μέτρησε αυτό. Δεν κερδίζει αυτά τα παιχνίδια μόνο η ομάδα που είναι καλύτερη.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε