Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ανασύνταξη και δίλημμα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σημάδια βελτίωσης καλείται να δείξει σήμερα η Εθνική ομάδα που αντιμετωπίζει την Ακτή Ελεφαντόστου (18:30). Ισπανία και ΗΠΑ ή Γαλλία και Αργεντινή έχουν να διαλέξουν οι διεθνείς για τα νοκ-άουτ.

“Φάντασμα” η Εθνική έχασε από την Τουρκία, 65-76

Ιωαννίδης: Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους

Προβληματισμός για την εμφάνιση και την ήττα από την Τουρκία, αλλά και για το μέλλον της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ υπάρχει στις τάξεις της ομάδας. Η δυσαρέσκεια για τη διαιτησία είναι δεδομένη, αλλά όλοι αναγνωρίζουν ότι πρωταρχικό ρόλο για το χθεσινό αποτέλεσμα έπαιξε η εικόνα της “γαλανόλευκης”, που δεν ήταν και πάλι η προσδοκώμενη, σε άμυνα και επίθεση.

Ο σημερινός αγώνας (18:30) απέναντι στη φιλότιμη πλην όμως αδύναμη Ακτή Ελεφαντοστού προσφέρεται για ψυχολογική και αγωνιστική ανασυγκρότηση πριν το ματς της Πέμπτης με τη Ρωσία και τη γνωστοποίηση του αντιπάλου στην Κωνσταντινούπολη. Τα πράγματα είναι απλά: αν η Εθνική νικήσει τερματίζει δεύτερη και θα αντιμετωπίσει στους “16” πιθανότατα την Ισπανία κι εφόσον ξορκίσει τον κακό της δαίμονα στα προημιτελικά θα πρέπει να επαναλάβει τον άθλο του 2006 και να αποκλείσει τις ΗΠΑ, ενώ αν η Εθνική ηττηθεί την Πέμπτη πέφτει πάνω σε Λιθουανία ή Γαλλία στους “16” και στους “8” πιθανότατα δίνει ραντεβού με την Αργεντινή, η οποία της είχε φράξει το δρόμο προς τα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και του 2008.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε