Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ανασύνταξη και ερωτηματικά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Να ξεχάσουν την ήττα από την ΑΕΚ και να συγκεντρωθούν στον… τελικό της Τετάρτης θέλουν στον ΠΑΟΚ που θα μάθουν την Τρίτη αν μπορούν να υπολογίζουν στους Λίνο και Βιεϊρίνια.

Επιχείρηση ανασύνταξη ξεκίνησε από την Δευτέρα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετά την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στον “δικέφαλο του βορρά” θέλουν να ξεχάσουν την κακή εμφάνιση της ομάδας και επικεντρώνονται στον αγώνα της Τετάρτης, όπου πιθανότατα θα κριθεί και η πρώτη θέση στα πλέι-οφ.
 
Ο Μάκης Χάβος θα γνωρίζει την Τρίτη αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αντελίνο Βιεϊρίνια και Λίνο.Ο Πορτογάλος ταλαιπωρείται από ένα οίδημα στο δικέφαλο, το οποίο δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στην κυριακάτικη (15/5) αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, ενώ ο Βραζιλιάνος αποχώρησε από το “Σπύρος Λούης” με ενοχλήσεις στο δικέφαλο.
 
Ο Βιεϊρίνια αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, πριν την προπόνηση της Τρίτης. Εάν αυτή δείξει ότι το οίδημα δεν έχει υποχωρήσει πλήρως, τότε ο διεθνής μεσοεπιθετικός μπορεί να βρεθεί στην αποστολή, αλλά η ενδεχόμενη συμμετοχή του στο παιχνίδι θα εγγυμονεί τον κίνδυνο υποτροπής.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε