Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ανατίναξαν σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Πύργο – Κινδύνευσε μωρό! Φωτό και Video

φωτό από ilialive.gr
φωτό από ilialive.gr

Απίστευτης ισχύος έκρηξη συντάραξε λίγο μετά τις πέντε τα ξημερώματα της Κυριακής το κέντρο του Πύργου.

Στόχος ήταν και πάλι τα γραφεία του συνδέσμου φίλων του Ολυμπιακού, δίπλα στην κεντρική πλατεία στην οδό Αγίου Νικολάου.

φωτό από ilialive.gr
Όπως αναφέρει το ilialive.gr η ομάδα που οργάνωσε και εκτέλεσε την επίθεση εκτιμάται από τις Αρχές που χρησιμοποίησε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης, πιθανότατα δυναμίτιδας, την οποία και πέταξαν από το δρόμο, πάνω στο μπαλκόνι του συνδέσμου.

Από την έκρηξη διαλύθηκαν ακόμα και τα τσιμέντα στο μπαλκόνι ενώ έσπασαν οι σιδερένιες εξώπορτες του συνδέσμου.

φωτό από ilialive.gr

Σύμφωνα με το ilialive.gr ένα μωρό 20 μηνών κινδύνεψε να σκοτωθεί, όταν τα τζάμια στο διαμέρισμα που κατοικεί με τους γονείς του, απέναντι ακριβώς από το σύνδεσμο, έσπασαν και έπεσαν πάνω του. Σωτήριο για το μωράκι αποδείχθηκε το πάπλωμα του που το προστάτευσε από τα θραύσματα..

φωτό από ilialive.gr

Από το ωστικό κύμα της έκρηξης προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές τουλάχιστον σε έντεκα καταστήματα και μικρότερες σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην οδό Αγίου Νικολάου.

φωτό από ilialive.gr

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και προσωπικό από όλες τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Νίκο Μαρούντα.

Στα γραφεία του συνδέσμου, οι ζημιές από την έκρηξη είναι μεγάλες καθώς πέρα από την τρύπα που άνοιξε στο μπαλκόνι και οι τοίχοι έχουν σημαντικές ζημιές.

φωτό από ilialive.gr

Από την πρώτη αυτοψία που έγινε στο χώρο τα στοιχεία καταλήγουν πως δεν υπήρξε κάποια παραβίαση της εισόδου.

Σοβαρές ζημιές έχουν προκληθεί και στις τζαμαρίες στις γύρω πολυκατοικίες σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις ενώ επαγγελματίες και κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι και ζητούν την απομάκρυνση των συνδέσμων όλων των ομάδων από την πόλη ή ακόμα και το οριστικό κλείσιμό τους.

Δείτε το video από τον τόπο της έκρηξης:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε