Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ανατριχίλα… και συγκίνηση πριν τη σέντρα στο Άνφιλντ! (ΦΩΤΟ&VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Το “αιώνιο” ντέρμπι της Αγγλία ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γίνεται στη… σκιά των αποκαλύψεων για την τραγωδία του Χίλσμπορο. Δακρυσμένη η εξέδρα, εκπληκτικό το κορεό των γηπεδούχων.

Μέσα σε έντονα συγκινησιακή φόρτιση ξεκίνησε το ντέρμπι στο “Ανφιλντ” ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουυνάιτεντ, όπου απάντες έδωσαν φόρο τιμής στα 96 θύματα της τραγωδίας του “Χίλσμπορο”.

ΦΩΤΟ REUTERS.

Οι παίκτες των δυο ομάδων εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με φούτερ που ανέγραφαν στο πίσω μέρος τους τον αριθμό των θυμάτων της τραγωδίας που ο θρύλος της Γιουνάιτεντ, σερ Μπόμπι Τσάρλτον εμφανίστηκε στο κέντρο του γηπέδου με ένα μπουκέτο 96 τριαντάφυλλων δίπλα στον μεγάλο σταρ του παρελθόντος των “κόκκινων”, τον Ιαν Ρας.

ΦΩΤΟ REUTERS.

Λίγο πιο δίπλα οι δυο αρχηγοί, οι Στίβεν Τζέραρντ και Ράιαν Γκιγκς απελευθέρωναν 96 κόκκινα μπαλόνια με τον κόσμο στην εξέδρα να δακρύζει από συγκίνηση…

ΦΩΤΟ REUTERS.

Σ’ αυτό το “Justice” και “Truth” που έγραφαν οι κερκίδες δια… χειρός των οπαδών. Όλα αυτά φυσικά για την πρόσφατη δικαίωση των οικογενειών των 96 θυμάτων του Χίλσμπορο

ΦΩΤΟ REUTERS.


Η στιγμή της ασέβειας και το σύνθημα της… ντροπής!(VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε