Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανατριχίλα στο Σαπεκοένσε – Νασιονάλ! “Έκλαψε” το γήπεδο [pics, vids]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Σαπεκοένσε υποδέχθηκε την Ατλέτικο Νασιονάλ για το Ρεκόπα Σουνταμερικάνα, σ’ ένα παιχνίδι που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη των φιλάθλων της βραζιλιάνικης ομάδας, η οποία ξεκληρίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, έπειτα από αεροπορικό δυστήχημα στην Κολομβία. Μόνο τρεις παίκτες επέζησαν, με τη βραζιλιάνικη ομοσπονδία να δίνει το τρόπαιο του Σουνταμερικάνα στη Σαπεκοένσε με τη σύμφωνη γνώμη της φιναλίστ Ατλέτικο Νασιονάλ.

Σχεδόν 4,5 μήνες μετά  από αυτό το τραγικό γεγονός πυο έμελλε να συνδέσει για πάντα τις δύο αυτές ομάδες, η Σαπεκοένσε βρέθηκε και πάλι αντιμέτωπη με την Ατλέτικο Νασιονάλ, στον πρώτο τελικό του Ρεκόπα Σουνταμερικάνα.

Το τι συνέβη στο γήπεδο της βραζιλιάνικης ομάδας δεν περιγράφεται με λόγια. Οι φίλοι της Σαπεκοένσε δεν ξέχασαν την απόφαση της Νασιονάλ να χαρίσει το τρόπαιο στην ομάδα που ξεκληρίστηκε μέσα σε μία μέρα.

Η αποστολή των φιλοξενούμενων αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο, στο ξενοδοχείο και φυσικά στο γήπεδο, όπου “ράγισαν καρδιές”, όταν οι τρεις επιζώντες της τραγωδίας βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο αγκαλιασμένοι με τους αντιπάλους τους.

Κανείς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυρα του, ειδικά όταν τα φώτα έσβησαν και παίχτηκε στα μάτριξ ένα βίντεο με τους αδικοχαμένους παίκτες της Σαπεκοένσε. Για την ιστορία, η βραζιλιάνικη ομάδα επικράτησε με 2-1.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε