Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ανατροπάρα ολκής! “Διπλό” Ατρόμητου με ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ actionimages
ΦΩΤΟ actionimages

Ενα συγκλονιστικό παιχνίδι διεξήχθη στην Τούμπα στην αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Ατρόμητος που ήταν πίσω στο σκορ με 3-1 πήρε τη νίκη από τον ΠΑΟΚ με 4-3. Ο Δικέφαλος αγωνιζόταν με 10 παίκτες όταν η ομάδα του Περιστερίου ισοφάρισε και νίκησε.

Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο. Επαιζε πολύ γρήγορο ποδόσφαιρο είχε τον έλεγχο στην κυκλοφορία της μπάλας, άνοιξε γρήγορα το σκορ και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει μια τέτοια εξέλιξη στο παιχνίδι…

Ο ΠΑΟΚ στο 3′ άνοιξε το σκορ, όταν από σέντρα του Πέλκα από τα δεξιά, ο Ροντρίγκες με κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Ατρόμητου νίκησε τον Γκορμπούνοφ και έγραψε το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο 27′ έκαναν το 2-0 όταν ο Ροντρίγκεζ έβγαλε τη σέντρα κι ο Κουλούρης με κοντινή προβολή σκόραρε. Ο ίδιος στο 40′ είχε και δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος φάνηκε να βρίσκεται περισσότερο μέσα στο ματς και έδωσε ουσία στο παιχνίδι του. Στο 56′ έπειτα από σέντρα του Μπίτολο, ο Λε Ταλέκ ανενόχλητος μείωσε με κεφαλιά (2-1), αλλά στο 69′ ο Μυστακίδης αύξησε και πάλι τη διαφορά. Επειτα από εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα, πήρε την μπάλα και την έστειλε στην εστία του Ατρόμητου για το 3-1.

Στο 74′ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι έπειτα από χέρι που παραχώρησε ο Κάνιας, καθώς απέκρουσε με το χέρι, γεγονός που του στοίχισε την αποβολή του.

Ο Ούμπιδες εκτέλεσε το πέναλτι επιτυχώς και μείωσε σε 3-2. Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε άριστα το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 86′ με τον νεοεισελθόντα Δημήτρη Παπαδόπουλο ισοφάρισε. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τόνσο με γωνιακό σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Κορακάκη.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (14′ Μπρκιτς), Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Κάνιας, Πέλκας (69′ Σάκχοφ), Κάμπος, Ροντρίγκες (46′  Μυστακίδης) και Κουλούρης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Βιτόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης (46′ Κοντοές), Μπάγκα, Ούμπιδες, Λημνιός (82′ Παπαδόπουλος), Τόνσο, Ζησόπουλος (55′ Μπρίτο) και Λε Ταλέκ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε