Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ανατροπή δεδομένων με Μανωλά – Ζητάει 700.000 ευρώ η ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ παρά τη θετική εισήγηση του προέδρου, Ανδρέα Δημητρέλου, απέρριψε την πρόταση της Ντνιεπρ για τον Κώστα Μανωλά και ο Γκρέταρσον θα πάει στην Ουκρανία για να μεταφέρει την αντιπόταση της Ένωσης. Την ίδια ώρα μόνο το 1/4 του δανείου από το Σαουδάραβα Πρίγκιπα θα μπορέσει να εκταμιεύση τελικά η ΠΑΕ.

Η τελειωμένη όπως φαινόταν μετεγγραφή του Κώστα Μανωλά στην Ντνιεπρ μόνο τελειωμένη δεν είναι. Το ΔΣ της ΠΑΕ που αναμενόταν να εγκρίνει την άμεση μετακίνηση του παίκτης στην Ουκρανική ομάδα, αφού ο Στέλιος Μανωλάς (μάνατζερ του Κώστα) είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ανδρέα Δημητρέλο, τελικά αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση που θα έφερνε 300.000 ευρώ καθαρά στα ταμεία της Ένωσης.

Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου που θα μεταφερθεί στους ανθρώπους της Ντνιεπρ μέσω του Άρναρ Γκρέταρσον, είναι ότι αν δεν πάρει καθαρά η ΑΕΚ 700.000 ευρώ τότε η μετεγγραφή δεν πρόκειται να γίνει τώρα. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Ουκρανούς αλλά αν δεν υπάρξει η συμφωνία και της Ένωσης τότε θα πρέπει να περιμένει το καλοκαίρι όταν και μένει ελεύθερος.

Στην περίπτωση που ο Θρασύβουλος (ομάδα που έχει το 30% των δικαιωμάτων του Μανωλά) πάρει μόνο τα 100.000 ευρώ που έχει συμφωνήσει με τον Στέλιο Μανωλά τότε η Ντνιεπρ χρειάζεται να δώσει άλλα 700.000 στην ΑΕΚ, ενώ σε περίπτωση που η ομάδα της Φυλής ζητήσει το ποσοστό που δικαιούται οι άνθρωποι της Ένωσης ζητούν 1 εκ. ευρώ από τους Ουκρανούς, ώστε και πάλι να μείνουν καθαρά τα 700.000.

Τα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν να παραιτηθούν στις 7 Μαρτίου αν οι μέτοχοι δεν βάλουν τα 4 εκ. ευρώ ώστε η ΑΕΚ να μπορέσει να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπέλλα της επόμενης περιόδου.

Όσον αφορά στο δάνειο των 2 εκ. ευρώ που θα έδινε ο Σαουδάραβας φίλος του Ντέμη Νικολαϊδη, Τουρκί Αλ Σουνταϊρί, τελικά θα είναι κατά πολύ μικρότερο αφού μετά από έλεγχο που έκανε ο Χάρης Οικονομόπουλος φάνηκε ότι τα έσοδα της ΑΕΚ ως το τέλος της σεζόν θα είναι 515.000 ευρώ και όχι 1.8 εκ. ευρώ που πίστευαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Έτσι δεν μπορούν να εκταμιευτούν αυτή τη στιγμή περισσότερα από τα 515.000 ευρώ αφού υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να εκτεθούν ο Ντέμης Νικολαϊδης και ο Χάρης Οικονομόπουλος στο Σαουδάραβα φίλο τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε