Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ανατροπή...σκηνικού – Η νίκη στον Αστέρα, “πέλεκυς” τριών βαθμών για Άρη!

Ανατροπή...σκηνικού – Η νίκη στον Αστέρα, “πέλεκυς” τριών βαθμών για Άρη!
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.04.2012 | 17:08
Πρώτη δημοσίευση: 18.04.2012 | 17:08

Ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης είχαμε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με τον διακοπέντα αγώνα μεταξύ Άρη και Αστέρα Τρίπολης. Η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα έγινε δεκτή και ο αγώνας δεν θα συνεχιστεί. Διαβάστε την απόφαση και την "καμπάνα" που έπεσε στους Θεσσαλονικείς.

Κούγιας: Υποκρίθηκε τον τραυματισμό η Κουρομπύλια - Υπάρχει σκοτεινό παρασκήνιο!

Η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, μετά την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, αποφάσισε να αλλάξει την απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου...

Ετσι, ο Αρης χάνει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης με 0-3 στα χαρτιά, του αφαιρούνται τρεις βαθμοί, θα υπάρξει μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τους Θεσσαλονικείς, ενώ οι "κίτρινοι" θα πληρώσουν και πρόστιμο 40.000 ευρώ!

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Άρης χάνει κάθε ελπίδα πρόκρισης στα πλέι οφ, αλλά δεν εμπλέκεται σε σενάρια υποβιβασμού. Ο Αστέρας Τρίπολης με τη σειρά του διατηρεί ακέραιες ελπίδες για πρόκριση στα πλέι οφ.

Η απόφαση της Επιτροπής:
"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε ομόφωνα την ακόλουθη απόφαση (αριθμός 47/18-4-2012) σε ό,τι αφορά την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της απόφασης της Π.Ε. της Super League για τον αγώνα ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:
 
Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά κατά της υπ’ αριθμόν 142/10-4-2012 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League. Εξαφανίζει εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Απορρίπτει την ένσταση της ΠΑΕ Άρης για αντικανονική διακοπή του αγώνα της 8-4-2012, ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.
 
Δέχεται ότι η ΠΑΕ Άρης τέλεσε την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παράγραφος 3 εδάφιο γ-ε του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Άρης χρηματική ποινή 40.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές. Κατακυρώνει τον διακοπέντα αγώνα υπέρ της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με τέρματα 3-0 και τιμωρεί την ΠΑΕ Άρης με αφαίρεση τριών (-3) βαθμών από τον βασθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου".   Διαδώστε αυτό το άρθρο