Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αναβάλλεται το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η ΕΠΟ ενημέρωσε πως η προγραμματισμένη για τις 21 Μαρτίου πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο αναβάλλεται, διότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Τοροσίδης στην UEFA: Ρεαλιστικός στόχος μας το νταμπλ

Οι τόνοι…έπεσαν για λίγες ώρες – ΠΑΟ:Πείτε μας πότε βολεύει;

Με βάση τον προγραμματισμό της ΕΠΟ, το πρώτο ματς για το Κύπελλο θα γινόταν στις 21/3 (τρεις ημέρες μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) και ο επαναληπτικός στις 27 ή 28 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τις ημερομηνίες της UEFA ο Ολυμπιακός εάν τελικά προκριθεί στα προημιτελικά, θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι για την συγκεκριμένη φάση στις 29 Μαρτίου και το δεύτερο στις 5, κάτι που σημαίνει ότι η ρεβάνς του αγώνα με τους Κρητικούς (ήταν προγραμματισμένη για τις 4 του μήνα) δεν γίνεται να διεξαχθεί.

Γι` αυτό το λόγο, η ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή των αγώνων, έπειτα, όπως αναφέρει, από σχετικό αίτημα των “ερυθρόλευκων”. Πλέον, η Ομοσπονδία καλείται να βρει νέες ημερομηνίες για τα ματς.

Η ανακοίνωση:

“Στην αναβολή του πρώτου αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλου Ελλάδας 2011-2012, μεταξύ των ΠΑΕ ΟΦΗ-Ολυμπιακός, προχώρησε με σημερινή του απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ. Η σχετική απόφαση ελήφθη μετά από αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω των υποχρεώσεών της στο Europa League. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 21-3-2012 και θα οριστεί εκ νέου με απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, την οποία εξουσιοδότησε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Επίσης, με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Κυπέλλου, ο πρώτος αγώνας για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, ανάμεσα στις ΠΑΕ Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 21-3-2012, θα ξεκινήσει στις 19:00 και όχι στις 16:30, όπως είχε αρχικά οριστεί”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε