Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αναβλήθηκαν οι εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού! “Κεραυνός” από Γιαννακόπουλο [pic]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δεν πραγματοποιήθηκαν τελικά σήμερα (27/05) οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό! Η διαδικασία μετατίθεται… Νέο “χτύπημα” του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram.

Στην Γενική Συνέλευση του Σαββάτου -στο κλειστό της Λεωφόρου- δεν συμπληρώθηκε απαρτία και οι εκλογές για τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη θα πραγματοποιηθούν στην επαναληπτική συνέλευση της ερχόμενης Κυριακής (04/06).

Παρότι δεν αναδείχθηκε νέα διοίκηση, η συζήτηση πραγματοποιήθηκε κανονικά , με τον κ. Μπαλτάκο να κάνει αναφορά για το γήπεδο στου Γουδή, τονίζοντας πως “η συμφωνία που υπογράψαμε είναι δεσμευτική μόνο αν την εγκρίνει η Γ.Σ. Εγώ, ως Δημήτρης Μπαλτάκος, δεν έχω δεσμεύσει σε κάτι τον Παναθηναϊκό”.

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Μπαλτάκου:

“Η συμφωνία που υπογράψαμε είναι δεσμευτική μόνο αν την εγκρίνει η Γ.Σ. Εγώ, ως Δημήτρης Μπαλτάκος, δεν έχω δεσμεύσει σε κάτι τον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία που υπογράψαμε δείχνει τον οδικό χάρτη μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου. Εγώ πιστεύω ότι είναι εφικτό, σήμερα είναι η τελευταία μέρα που εκπροσωπώ τον σύλλογο. Από τη στιγμή που μας κάλεσε ο κ. Τσίπρας είχαμε την υποχρέωση να πάμε. Δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει, το αν είναι υλοποιήσιμο. Είναι ένας ισχυρός νόμος που διέπει τις παραμέτρους που αν αλλάξει ενδεχομένως να μπορεί να χτιστεί γήπεδο στον Παναθηναϊκό”.

Οι τελευταίες εξελίξεις στον Ερασιτέχνη δεν έμειναν ασχολίαστες από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Με “χτύπημα” του στο Instagram ο ισχυρός άντρας της “πράσινης” ΚΑΕ -που επιθυμεί να αναλάβει τον Ερασιτέχνη- έκανε επίθεση στις προηγούμενες διοικήσεις της Α.Ο. Παναθηναϊκός.

Ο κ. Γιαννακόπουλος πόσταρε ένα κολάζ με τα πρόσωπα των στελεχών του Ερασιτέχνη, με το σχόλιο: “Οι απαγωγείς του μέλλοντος του Παναθηναϊκού Α.Ο έχουν και πρόσωπο αλλά και ονόματα”.

 

Οι απαγωγεις του μελλοντος του α.ο Παο εχουν και προσωπο αλλα και ονοματα..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε