Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Αναβλήθηκε η… στέψη για τον ΠΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η ήττα της ομάδας των Ιωαννίνων στην Δράμα, σε συνδυασμό με τις νίκες του Παναιτωλικού και του ΟΦΗ, ανέβαλαν για μια εβδομάδα την επικύρωση της επιστροφής του «Άγιαξ» της Ηπείρου στη Σούπερ Λίγκα.
Οι Γιαννιώτες εξακολουθούν να χρειάζονται ένα βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να σφραγίσουν την άνοδο, ενώ ένα τρίποντο θέλει και ο Παναιτωλικός για να ξαναπαίξει μετά από 34 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία.
 
Οι “μαυραετοί” νίκησαν με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και διατήρησαν τις ελπίδες τους για είσοδο στα πλέι οφ, αφού σε περίπτωση που κατορθώσουν να πάρουν το τρίποντο και την ίδια στιγμή ο Διαγόρας συγκεντρώσει μόνο ένα βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, τότε θα πιάσουν στην πέμπτη θέση τους Ροδίτες, από τους οποίους έχουν καλύτερη ισοβαθμία.
 
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32′ με τον Χλωρό, ενώ στο 62′ ο Καπέλ -που τον αντικατέστησε- διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
 
Στο Ελληνικό, το γκολ του Καραμαλίκη στο 53′, ήταν αρκετό για να δώσει στον Παναιτωλικό μια νίκη που τον φέρνει αγκαλιά με την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία. Στην Κρήτη, ο ΟΦΗ επικράτησε δύσκολα με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα και ουσιαστικά «σφράγισε» τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής:
 
Εθνικός – Παναιτωλικός 0-1
(53′ Καραμαλίκης)
 
Ιωνικός – Διαγόρας 2-1
(27′ Πασάς, 59′ πέναλτι Άλβες – 26′ Πλάτανος)
 
Πανθρακικός – Ηλιούπολη 3-1
(8′, 77′ πέναλτι Ρομπέρ, 45’+2 Τζιωρτζιόπουλος – 13′ Ηλιόπουλος)
 
Καλλιθέα – Τρίκαλα 0-2
(88′ Κοντογουλίδης, 90’+3 Μπουκουβάλας)
 
ΟΦΗ – Αγροτικός Αστέρας 1-0
(53′ Ρούσεφ)
 
Αναγέννηση Καρδίτσας – Λεβαδειακός 0-0
Εθνικός Αστέρας – Πιερικός 1-0
(43′ Φραντζεσκί)
 
Βέροια – Θρασύβουλος 1-0
(75′ Σαϊτιώτης)
 
Δόξα Δράμας – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
(32′ Χλωρός, 62′ Κάπελ)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε