Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Αναβλήθηκε και ο τελικός του βόλεϊ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μετά τους αγώνες για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και ο δεύτερος τελικός της Α1 βόλεϊ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αναβλήθηκε μετά από σχετικό αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. Το Σάββατο το ματς στο Ρέντη.

Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα ΟΣΦΠ – ΠΑΟ μετά από σχετικό αίτημα της αστυνομίας. 

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

“Η ΕΣΑΠ, σε συνέχεια σχετικού αιτήματος της ΕΛ.ΑΣ., αποφάσισε την μη διεξαγωγή του σημερινού τελικού αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που ήταν προγραμματισμένος για τις 19.00’, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη. Οι νέες ημερομηνίες των υπολειπόμενων τελικών αγώνων, θα οριστούν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ.”

Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο ενώ ο τρίτος την Δευτέρα.

Η ανακοίνωση

“Μετά την σημερινή απόφαση της ΕΣΑΠ και αφού είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Π. Μπιτσαξή με τον Πρόεδρο της ΕΣΑΠ κ. Ν. Παπαδόπουλο και σε συνέχεια σχετικού αιτήματος της ΕΛ.ΑΣ. για μετάθεση των αγώνων που είχαν οριστεί για την Πέμπτη 6.5.2010, ορίστηκαν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ένωσης ο 2ος και 3ος τελικός αγώνας του Πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ 2009-2010 ως εξής:
2ος αγώνας: Σάββατο 8.05.2010, Ρέντη 18.00′: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
3ος αγώνας: Δευτέρα 10.5.2010, Γλυφάδας, 19.00′: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Το πρόγραμμα των υπολοίπων τελικών θα οριστεί από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε