Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός λόγω της τραγωδίας με τους τρεις νεκρούς

Την Πέμπτη στις 21.15 θα γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Την Πέμπτη στις 21.15 θα γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε να αναβάλλει λόγω των τραγικών γεγονότων τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ. Το ματς θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 21.15.

Το ματς θα γίνει την Πέμπτη στις 21.15 όπως προβλέπει ο ΚΑΠ. Οι δύο ομάδες δεν έφεραν όπως ήταν λογικό καμία αντίρρηση.
 
Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

“Η Super League αποφάσισε, σε συνέχεια σχετικής ενημέρωσης από την ΕΛ.ΑΣ., να αναβάλλει τη διεξαγωγή του αποψινού αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης, λόγω των τραγικών γεγονότων που στοίχισαν τη ζωή σε τρείς ανθρώπους. Ο αγώνας, βάσει ΚΑΠ, ορίζεται να διεξαχθεί αύριο, Πέμπτη 6 Μαϊου, την ίδια ώρα (21:15).”

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού άλλαξαν το σχεδιασμό τους και θα κάνουν χαλάρωμα στο γυμναστήριο και τρέξιμο σε ειδικό χώρο του ξενοδοχείου.

Ανακοίνωση έβγαλε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ενημερώνει τους φιλάθλους για τη μετάθεση του αγώνα:

“Ύστερα από την απόφαση της Superleague να αναβάλλει τη διεξαγωγή του αποψινού αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης, λόγω των τραγικών γεγονότων που στοίχισαν τη ζωή σε τρείς ανθρώπους, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους της ότι ο αγώνας, βάσει ΚΑΠ, θα διεξαχθεί αύριο, Πέμπτη 6 Μαϊου, την ίδια ώρα (21:15).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια της αναμέτρησης, ότι ισχύουν κανονικά και για την αυριανή αναμέτρηση, ενώ τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 10 το πρωί και μέχρι της έναρξης του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε