Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αναβολή για ΠΑΟΚ – “Καπετάνιο”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την Τρίτη (25/01) θα μάθουν στον “δικέφαλο του βορρά” αν θα έχουν την υποστήριξη του κόσμου τους στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Αναβολή και για την παρέμβαση του “Καπετάνιου”.

Λόγω της απεργίας των δικηγόρων σε όλη την Ελλάδα πλην του Δ.Σ. Αθήνων ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να έχει εκπρόσωπο στην εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον Βόλο την προηγούμενη εβδομάδα.
 
Ως εκ τούτου οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν και πήραν αναβολή της εκδίκασης, η οποία είχε οριστεί για τις 12:30, το μεσημέρι της Πέμπτης (20/01) κι όπως ήταν λογικό η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας έκανε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έτσι η υπόθεση θα εκδικαστεί την ερχόμενη Τρίτη (25/01).

Εφόσον ο ΠΑΟΚ τιμωρηθεί με αποκλεισμό της έδρας του, αν η απόφαση βγει μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη (27/01) τότε θα εκτίσει την μια αγωνιστική στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένος για τις 02/02.
 
Αναβολή πήρε και η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την είσοδο του Γιώργου Βαρδιανογιάννη στα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα των “πράσινων” με την Καβάλα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε