Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 24 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αναβολή στην απολογία του Μαρινάκη

Αναβολή στην απολογία του Μαρινάκη
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.03.2011 | 16:15
Πρώτη δημοσίευση: 03.03.2011 | 16:05

Στις 17 Μαρτίου μεταφέρθηκε τελικά η προγραμματισμένη απολογία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακού από την επιτροπή εφέσεως της ΕΠΟ. Η ίδια ημερομηνία ορίστηκε και για την υπόθεση της ανακοίνωσης της «Θύρας 7», που εμπεριείχε δυσμενή σχόλια για τον ΓΓΑ, Πάνο Μπιτσαξή

Επιστρέφει ο Μέλμπεργκ

Μία αγωνιστική εκτός ο Ριέρα, χάνει το ματς με Εργοτέλη

Αναβολή για τις 17 Μαρτίου πήρε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η απολογία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη

Οι νομικοί εκπρόσωποι των Πειραιωτών, κ.κ Βούλτσης και Γιαννίκος, αρχικά ζήτησαν η εκδίκαση της υπόθεσης να οριστεί για τις 24 Μαρτίου, επικαλούμενοι επαγγελματικό φόρτο εργασίας. Παράλληλα, όπως δήλωσαν, υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να προσκομιστούν και επομένως απαιτείται επιπλέον χρόνος.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακού κατηγορείται για δυσφήμιση του αθλήματος, λόγω των δηλώσεων που έκανε μετά το πέρας του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναβολή πήρε και η εκδίκαση της δίωξης κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ανακοίνωση της "Θύρας 7" κατά του γενικού γραμματέα αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο