Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Αναβολή στην απολογία του Μαρινάκη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στις 17 Μαρτίου μεταφέρθηκε τελικά η προγραμματισμένη απολογία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακού από την επιτροπή εφέσεως της ΕΠΟ. Η ίδια ημερομηνία ορίστηκε και για την υπόθεση της ανακοίνωσης της «Θύρας 7», που εμπεριείχε δυσμενή σχόλια για τον ΓΓΑ, Πάνο Μπιτσαξή
Επιστρέφει ο Μέλμπεργκ

Μία αγωνιστική εκτός ο Ριέρα, χάνει το ματς με Εργοτέλη

Αναβολή για τις 17 Μαρτίου πήρε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η απολογία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη

Οι νομικοί εκπρόσωποι των Πειραιωτών, κ.κ Βούλτσης και Γιαννίκος, αρχικά ζήτησαν η εκδίκαση της υπόθεσης να οριστεί για τις 24 Μαρτίου, επικαλούμενοι επαγγελματικό φόρτο εργασίας. Παράλληλα, όπως δήλωσαν, υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να προσκομιστούν και επομένως απαιτείται επιπλέον χρόνος.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακού κατηγορείται για δυσφήμιση του αθλήματος, λόγω των δηλώσεων που έκανε μετά το πέρας του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναβολή πήρε και η εκδίκαση της δίωξης κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ανακοίνωση της “Θύρας 7” κατά του γενικού γραμματέα αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε