Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Αναχώρησε για Καρπενήσι ο Ολυμπιακός – Μπαρτζώκας: Καλύτεροι από πέρυσι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας αναχώρησαν για το Καρπενήσι όπου θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός χωρίς πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους, αλλά με νέο προπονητή τον Γιώργο Μπαρτζώκα ξεκινάει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο γνωρίζουν ότι είναι πιο δύσκολο για μία ομάδα να παραμείνει στην κορυφή αλλά ο Μπαρτζώκας είναι αισιόδοξος ότι οι ερυθρόλευκοι θα είναι καλύτεροι από πέρυσι.

“Οι παίκτες μας έχουν νοοτροπία και ταλέντο, κάτι που βοηθάει έναν καινούργιο προπονητή. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο να παραμείνει κάποιος στην κορυφή. Κάθε στόχος όμως έχει δυσκολίες και εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές, αφού ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα είναι μεγάλος και ακόμα μεγαλύτερος στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός καλείται να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και θα τα καταφέρει. Θα δουλέψουμε για το καλύτερο και είμαι σίγουρος ότι θα βγει κάτι θετικό.

Με ρωτάνε και άτομα γνωστά μου όπως φίλοι αλλά μου συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Δεν έχω κανένα άγχος γιατί στον Ολυμπιακό η κατάσταση είναι διαφορετική από τις εμπειρίες που έχω μέχρι τώρα. Έχω πολύ λιγότερα να κάνω σε σχέση με άλλες χρονιές, καθώς υπάρχει στην ομάδα οργάνωση υψηλού επιπέδου. Στον Ολυμπιακό έχεις την υποστήριξη από τους πάντες.

Επίσης με βοηθάει η ομάδα που έχει σωστή νοοτροπία, χαρακτήρα και ταλέντο, ενώ και η χημεία που έχουν τα παιδιά μεταξύ τους είναι πολύ σημαντική.

Θέλω να βάλω κάποια καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας. Σίγουρα ο τρόπος που έπαιξε πέρσι η ομάδα ήταν πολύ σωστός, κάτι που έδειξαν τα αποτελέσματα. Θα κρατήσουμε αρκετά κομμάτια και θα προσθέσουμε κάποια που πιστεύω θα μας κάνουν ακόμα καλύτερους.”

Από την πλευρά των παικτών μίλησαν οι Σλούκας, Μάντζαρης.

Κώστας Σλούκας:
“Σίγουρα κάθε προετοιμασία είναι επώδυνη τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Το σίγουρο είναι ότι όλα τα παιδιά θα δώσουμε το 100% και τον καλύτερο μας ευατό για να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμο

Τα πράγματα είναι διαφορετικά αλλά το ζητούμενο είναι ότι ξεκινάμε πάλι από την αρχή. Προσωπικά είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, κάτι που ισχύει για τα υπόλοιπα παιδιά, με σκοπό την βελτίωση της ομάδας.

Ο προπονητής άλλαξε, στην ομάδα όμως δεν άλλαξαν πολλά, αφού ο κορμός έμεινε ίδιος. Οι παίκτες είναι ίδιοι με πέρσι και ίδιοι παραμένουν και οι στόχοι του Ολυμπιακού που είναι οι τρεις τίτλοι.

Βαγγέλης Μάντζαρης: Θέλω να ευχηθώ υγεία πάνω απ΄όλα γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο σε μια προετοιμασία. Μέχρι τώρα έχουμε πάει πολύ καλά, με το μεγαλύτερο κομμάτι της ομάδας να παραμένει το ίδιο. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας και έχουμε βάλει στο κλίμα της ομάδας και τον Δημήτρη με τον Στράτο που σαν Έλληνες δεν είχαν πρόβλημα να προσαρμοστούν.

Σκοπός μας είναι να δώσουμε στο Καρπενήσι το 100% για να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα φιλικά, εκεί όπου θα βγουν και τα πρώτα συμπεράσματα.

Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, καθώς ομάδα που φέρνει επιτυχίες δεν αλλάζει. Σίγουρα ο νέος προπονητής δουλεύει με τον δικό του τρόπο και θέλει πολύ κίνηση στο παιχνίδι μας. Από την μεριά μας μπορεί να έχουμε φέτος μεγαλύτερη πίεση από πέρσι, σίγουρα όμως θα κάνουμε το καλύτερο για να φέρουμε ξανά τίτλους στο ΣΕΦ. Εξάλλου όσο δύσκολο είναι να φτάσεις στην κορυφή, τόσο δύσκολο είναι και να μείνεις εκεί.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε