Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αναζητείται η “χρυσή τομή” για τα 20 εκατ. ευρώ

Οι νομικοί του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Σαουδάραβα Πρίγκιπα ψάχνουν να βρουν μία λύση, όσον αφορά την καταβολή των 20εκ. ευρώ, προκειμένου να πάρει ο Σαουδάραβας πιο γρήγορα στα… χέρια του τον Παναθηναϊκό
 
Η πρόταση που έκανε ο Γιάννη Βαρδινογιάννη στο πώς μπορούν να μπουν τα λεφτά, γέννησε κάποιες απορίες στην άλλη πλευρά. Οι νομικοί εκπρόσωποι του κ Βαρδινογιάννη έκαναν ουσιαστικά αντιπρόταση, ζητώντας να μπουν με συγκεκριμένο τρόπο (και το γρηγορότερο δυνατόν) τα χρήματα της εγγυητικής του Σουλτάν Αλ Σαούντ.
 
Υπενθυμίζεται, πως ο κ Βαρδινογιάννης, για προχωρήσουν γρηγορότερα οι διαδικασίες (η ομάδα χρειάζεται σχετικά γρήγορα τα λεφτά στα ταμεία της), πρότεινε δύο τρόπους για να μπούνε τα 20εκ. € που είπε πως θα βάλει αρχικά ο πρίγκιπας. Είτε μέσω τραπεζικής εγγυητικής της τάξεως των 20εκ. €, είτε με την κάλυψη της τρέχουσας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου των 15εκ. € που προκηρύχθηκε από τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Τα υπόλοιπα 5εκ. € που απομένουν, μπορούν να μπούνε αργότερα αφού υπάρχει ελαστικότητα προς αυτό.
 
Αυτή ήταν μια διαφορετική πρόταση από αυτό που πρότεινε ο Πρίγκιπας και έτσι οι δικηγόροι του αλλά και εκπρόσωποί του, το μελετάνε προσεκτικά.
 
Όπως έχει διαρρεύσει, υπάρχουν κάποιες απορίες και για τον λόγο αυτό οι νομικοί των δύο πλευρών έχουν ραντεβού αργά το απόγευμα για να βρεθεί η “χρυσή τομή” (ενδεχομένως νέοι όροι, αναμένεται να λύσουν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε) και να περάσει ο Παναθηναϊκός σε νέα χέρια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε