Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ανέλαβε τις ευθύνες του ο Δέλλας

ΦΩΤΟ EUΡΟΚΙΝΙSSI
Το λάθος του στη φάση της αποβολής του, παραδέχθηκε ο έμπειρος αμυντικός, που ανέλαβε όλη την ευθύνη για την ήττα της ΑΕΚ από την Στουρμ Γκρατς.
Παρά την ήττα της Ένωσης, ο Δέλλας τόνισε πως αυτή ή εμφάνιση ήταν η καλύτερη της Ένωσης μέχρι τώρα.
 
“Ηταν δύσκολο να παίξουμε μισή ώρα με παίκτη λιγότερο. Θέλω, λοιπόν, να αναλάβω την ευθύνη. Μην ψάξετε για υπαίτιους, εγώ είμαι υπεύθυνος και ξέρω ότι το λάθος μου στοίχισε στην ομάδα. Δυστυχώς, βέβαια, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετρά. Κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση για φέτος. Είχαμε διάθεση, αλλά τελικά δεν πήραμε τίποτα”, ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Δέλλα.

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο Μανόλο Χιμένεθ ευθύνεται για την ήττα, σχολίασε: “Ο προπονητής δεν έχει και πολλές επιλογές στον πάγκο. Δεν είναι πάντα υπεύθυνος για τις ήττες. Πολλές φορές τα λάθη μας κρίνουν τους αγώνες και απόψε έκανα λάθος. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου τέτοια λάθη”.
 
Για τις αποδοκιμασίες που άκουσε ο Ισπανός κατά τη στιγμή της αντικατάστασης του Λεονάρντο, ο αμυντικός της Ένωσης είπε: “Ο κόσμος είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Προσπάθεια όμως έγινε”.

Τέλος, ο Δέλλας έδειξε αισιόδοξος για τη συνέχεια. “Δεν μπορώ παρά να είμαι αισιόδοξος. Είμαστε ενωμένοι και σκοπεύουμε να βγάλουμε την ΑΕΚ από το αδιέξοδο, στο οποίο έχει περιέλθει. Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να μείνουμε όλοι κοντά στην ομάδα. Οτιδήποτε άλλο, δεν θα βοηθήσει την ΑΕΚ”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε