Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Άνετα τον Κολοσσό, ανακοίνωσε δια μικροφώνου Χάισλιπ

Εύκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Κολοσσό
Εύκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Κολοσσό, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έκλεψε την παράσταση στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όταν στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟ – Κολοσσός πήρε το μικρόφωνο και ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού.

“Φίλοι μου αγαπημένοι θέλω να σας ανακοινώσω ότι ο παίκτης του ΝΒΑ, Μάρκους Χάισλιπ είναι δικός μας” με αυτόν τον τρόπο ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού θέλησε να γνωστοποιήσει τη νέα μετεγγραφή των πράσινων. Αμέσως μετά αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας με το γνωστό: “είναι τρελός ο πρόεδρος¨.

Στα αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό φτάνοντας εύκολα στη νίκη με 92-60. Παρά τις απουσίες των Μπατίστ – Τσαρτσαρή αλλά και Νίκολας που για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός, οι παίκτες του Ομπράντοβιτς δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Ντεμπούτο έκανε ο 15χρονος Καραμαλέγκος που έγινε ο νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε στην Α1 και γνώρισε την αποθέωση. 

Ο Ομπράντοβιτς δοκίμασε συστήματα με 4 κοντούς που θα του φανούν χρήσιμα λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Εξαιρετικός ο Γιασικεβίτσιους που πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Ακολούθησαν ο Σερμαντίνι και ο Σπανούλης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς):
Σερμαντίνι 11 (1), Τέπιτς 7, Σπανούλης 12, Περπέρογλου 5 (1), Βεργίνης 3 (1), Φώτσης 11 (2), Καραμολέγκος, Μπόγρης 1, Γιασικεβίτσιους 20 (3), Διαμαντίδης 7 (1), Πέκοβιτς 6, Καλάθης 9 (1).


ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Σφαιρόπουλος):
Χάρις 13 (1), Παντελιάδης 3, Δανάς 2, Βασίλιεβιτς 2, Ζάρας 8 (1), Μανωλόπουλος 2, Ασημακόπουλος 2, Ντόζιερ 6, Χαρίσης, Τσάμης, Παππάς 16 (2), Μοντς 6.

Τα Τρίκαλα πήραν σπουδαία νίκη με 79-71 κόντρα στο Περιστέρι και έκαναν άλμα παραμονής. Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους οι Αποστολίδης, Ζούπαν.

Ο ΠΑΟΚ ήταν το φαβορί απέναντι στην Ολύμπια και το απέδειξε. Κέρδισε με 66-56 και βύθισε την αντίπαλο του στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.  

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε