Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Ανεβαίνει” ο Φούντας – Πρώτες… δοκιμές από Λίνεν

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μέρος της προπόνησης της ΑΕΚ ακολούθησε το πρωί της Τετάρτης ο Ταξιάρχης Φούντας. Η πρώτη δοκιμή ενδεκάδας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, επιφύλαξε εκπλήξεις από τον Έβαλντ Λίνεν

Ο Ταξιάρχης Φούντας επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από το προηγούμενο ματς της ΑΕΚ με την Κέρκυρα και στην σημερινή προπόνηση δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα. Ο νεαρός άσος της Ένωσης έδειξε σημάδια κόπωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά ο Έβαλντ Λίνεν ελπίζει να τον έχει στην διάθεση του για το ματς της 22ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε ο Ανδρέας Σταματής, ενώ απών ήταν ο αδειούχος Γιώργος Κατίδης. Τέλος, ο Αντώνης Ρίκκα, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ για την αναμέτρηση με τον “Δικέφαλο του Βορρά” συνέχισε την θεραπεία του και ο Γερμανός τεχνικός σκέφτεται τον αντικαταστάτη του.

Ο Έβαντ Λίνεν έκανε την πρώτη δοκιμή ενδεκάδας την Τετάρτη, με πρώτο μέλημα να βρει τον αντικαταστάτη του Κορδέρο. Στην θέση λοιπόν του Ισπανού, ο οποίος είναι τιμωρημένος, δοκιμάστηκε ο Δημήτρης Αναστασόπουλος.

Η δεύτερη έκπληξη αφορούσε τον παρτενέρ του Αντώνη Πετρόπουλου στην επίθεση. Ο Γιάννης Καραλής πήρε θέση στην άσκηση τακτικής με τους βασικούς.

Διαβάστε ακόμα…

Παπαδημητρίου: Όλοι μαζί μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΚ

Χαμήλωσε τους… τόνους ο Παππάς για Μελισσανίδη

Μελισσανίδης: Μπαίνω αν μπουν και οι άλλοι!

Το πρώτο “όχι” στην πρόταση του Μελισσανίδη

Περιμένει απαντήσεις ο…Τίγρης – Επισημοποιήθηκε η πρόταση Μελισσανίδη για ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε