Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ανεβαίνει ο ΠΑΟΚ – Φιλική νίκη επί της Μονς

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο του φιλικό παιχνίδι εμφανίστηκε ο “δικέφαλος του βορρά” που επικράτησε με 2-0 της Μονς και έδειξε να αποδίδει καλύτερα με τους χαφ στην ευθεία. Γιαννού και Ρομπέρ πέτυχαν τα πρώτα γκολ της σεζόν.

Όπως και κόντρα στην Οτελούλ ο ΠΑΟΚ είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία και κινδύνευσε ελάχιστα, ενώ παρουσιάστηκε βελτιωμένος στην επιθετική λειτουργία. Ο Γιώργος Δώνης εφάρμοσε το 4-4-2 με ρόμβο στο πρώτο ημίχρονο και οι “ασπρόμαυροι” έδειξαν ότι χρειάζονται δουλειά στο συγκεκριμένο σύστημα. Αντίθετα όταν στο δεύτερο μέρος οι χαφ ήταν στην ευθεία ο ΠΑΟΚ απέδωσε σαφώς καλύτερα.

Το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2012-2013 σημείωσε ο Απόστολος Γιάννου με ωραία κίνηση στην περιοχή και σουτ το οποίο δεν μπόρεσε να απομακρύνει ο τερματοφύλακας της βελγικής ομάδας.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο ΠΑΟΚ σκόραρε με δυνατό σουτ του Ρομπέρ έξω από την περιοχή.

Για 45 λεπτά αγωνίστηκε ο υπό δοκιμήν Άγγλος Μπαρνς, o οποίος έδειξε να βρίσκεται πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ πολύ καλή ήταν η εικόνα του νέου αποκτήματος της ομάδας, Κουμαλό.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κωνσταντινίδης (46′ Έτο), Κουμάλο (72′ Ιντζίδης), Κατσικάς (72′ Στάμου), Αποστολόπουλος (46′ Λίνο), Παναγιωτούδης (46′ Κάτσε), Λάζαρ (66′ Κίτσιου), Μπαρνς (46′ Ρομπέρ), Πέλκας (46′ Γεωργιάδης), Αθανασιάδης (72′ Δεληγιαννίδης), Γιάννου (66′ Μπανγκουρά).

Δώνης: Γίναμε πιο απειλητικοί

Διαβάστε περισσότερα νέα για προετοιμασίες των ομάδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε