Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Άννα Κορακάκη: Εκνευρισμένη στην πρώτη μέρα προπόνησης! Τι αντίκρισε στο σκοπευτήριο [vid]

ΦΩΤΟ dramini.gr
ΦΩΤΟ dramini.gr

Η Άννα Κορακάκη ολοκλήρωσε τις διακοπές της μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου πήγε για πρώτη φορά στον χώρο του σκοπευτηρίου που έκανε τις προπονήσεις της. Η χρυσή (25μ. πιστόλι) και χάλκινη (10μ. πιστόλι) Ολυμπιονίκης θέλησε να κάνει την πρώτη της προπόνηση εν όψει του τελικού των Παγκοσμίων Κυπέλλων που θα διεξαχθεί στην Ιταλία.

Το θέαμα που αντίκρισε μαζί με τον πατέρα της ήταν απαράδεκτο. Στον χώρο δεν βρήκαν τίποτα. Τα πάντα ήταν κατεστραμμένα, ενώ δεν υπήρχαν ούτε στόχοι.

Απογοητευμένη και εκνευρισμένη δήλωσε η Άννα Κορακάκη, η οποία περιμένε να δει τουλάχιστον ένα ξύλινο σπιτάκι, ώστε να μπορέσει να κάνει τις προπονήσεις της για τον τελικό των Παγκοσμίων Κυπέλλων στην Μπολόνια (4 έως 10 Οκτωβρίου).

“Είχαμε συμφωνήσει με τον Δήμαρχο να υπήρχε μια ξύλινη κατασκευή την οποία μας υποσχέθηκε ότι θα κάνει έως τις 30 του μηνός, ώστε να κάνουμε τις προπονήσεις μας. Δεν υπάρχει τίποτα όμως. Μέσα στον ήλιο και μέσα στον αέρα δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Είναι πάρα πολύ λυπηρό ότι δεν τηρήθηκε για ακόμα μία φορά η συμφωνία, όπως και πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τότε είχαμε κάνει συμφωνία να μην γκρεμιστεί η κατασκευή τώρα, αλλά μετά το Παγκόσμιο. Ελπίζω από αύριο κάτι να γίνει, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς”, δήλωσε ο Τάσος Κορακάκης.

“Είχα σοκαριστεί από τις φωτογραφίες που είχα δει από το Ρίο μέσω Ίντερνετ… Αλλά το σοκ όταν έφτασα εδώ και είδα τον χώρο ήταν ακόμα μεγαλύτερο, παρόλο που ήμουν προετοιμασμένη. Έχω, ήδη, δηλώσει ότι είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη. Περισσότερο εκνευρισμένη είμαι και απογοητευμένη. Περίμενα, έπειτα και από κάποιες συνεννοήσεις, να βρω ένα ξύλινο σπιτάκι, το οποίο είχαν πει ότι θα το τοποθετήσουν εδώ, ώστε να μπορώ να κάνω τις προπονήσεις μου για τον τελικό Παγκοσμίων Κυπέλλων, που είναι σε λιγότερο από έναν μήνα στην Ιταλία”, πρόσθεσε η Άννα Κορακάκη.

Δείτε όσα δήλωσε η Άννα αλλά κι ο πατέρας της, Τάσος Κορακάκης:

Πηγή: dramini.gr

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε