Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Άννα Κορακάκη: Τα… έσπασαν στο σπίτι της την ώρα της νίκης [vid]

Πηγή φωτο dramini
Πηγή φωτο dramini

– Έγινε… Ρίο η Δράμα μετά την τελευταία βολή της Άννας Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες
– Η μητέρα, ο αδελφός της συγγενείς και φίλοι ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς για το χρυσό μετάλλιο
– Φωτογραφίες και βίντεο από τη στιγμή της μεγάλης νίκης στο Ρίο που έφερε… τσουνάμι χαράς στην άλλη άκρη του κόσμου στη Δράμα

Η αγωνία μετατράπηκε σε χαρά και η χαρά έφερε το ξέσπασμα. Δευτερόλεπτα μετά την τελευταία βολή της Άννας Κορακάκη στο Ρίο, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά στο σπίτι της στη Δράμα ξέσπασαν έξαλλοι πανηγυρισμοί!

Η μητέρα της Φωτεινή, ο αδερφός της Διονύσης  και λίγοι συγγενείς και φίλους στο σπίτι της Άννας στην Δράμα την ώρα του τελικού… τα έδωσαν όλα!

Μπορεί η 20χρονη κοπέλα να ξεκίνησε τον τελικό με απανωτούς πόντου και να έκανε το 6-0 με σχετική άνεση απέναντι στη Γερμανίδα αντίπαλό της, όμως όταν η εικόνα άλλαξε… άναψαν και τσιγάρα στο σπίτι από την αγωνία.

Ειδικά όταν το σκορ έγινε 6-6, η Άννα έμοιαζε εκνευρισμένη και πλέον όλα ήταν ανοιχτά όλοι κρατούσαν την ανάσα τους.

Την ώρα που ακούστηκε όμως η επιτυχία και στην τελευταία βολή που της έδινε το χρυσό, όλοι μέσα στο σπίτι άρχισαν να φωνάζουν και να χοροπηδούν πριν καν η ίδια αρχίσει τα πανηγύρια στο Ρίο.

Όπως είπε η ίδια η Άννα στις δηλώσεις της λίγο πριν μπει στο αγωνιστικό χώρο είχε μιλήσει με την μητέρα και τον αδελφό της που ήδη ζούσαν ένα όνειρο καθώς η 20χρονη κοπέλα είχε εξασφαλίσει τουλάχιστον το αργυρό και πήγαινε για το χρυσό μετάλλιο, όταν αυτό ήρθε… η Δράμα τα έδωσε όλα…

Πηγή dramini

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε