Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Άννα Κορακάκη: “Τι έκανες ρε θηρίο!” – Το ξέσπασμα μάνας και αδελφού για όσους την θυμήθηκαν τώρα! [pics, vid]

Άννα Κορακάκη: “Τι έκανες ρε θηρίο!” – Το ξέσπασμα μάνας και αδελφού για όσους την θυμήθηκαν τώρα! [pics, vid]

– «Παλιά περιμέναμε μια απλή αναφορά για τα μετάλλια που έπαιρνε αλλά δεν έδινε κανείς σημασία»
– Βαρύ κατηγορώ της οικογένειας για τη συμπεριφορά της πολιτείας και των ΜΜΕ
– Η σκληρή μάχη για να βρει σφαίρες, όπλο, ακόμη και χρήματα για να έχει μαζί της τον πατέρα-προπονητή της!
– Χωρίς βοήθεια και φώτα της δημοσιότητας έφτασε στην επιτυχία η Άννα Κορακάκη
– Τα πρώτα λόγια της μητέρας και του αδελφού της στο χρυσό κορίτσι των Ολυμπιακών του Ρίο

Είναι από τις περιπτώσεις που οι κανόνες ανατρέπονται. Είναι η μάνα αυτή που δηλώνει το θαυμασμό της για την κόρη κι ας είναι εκείνη μόλις 20 ετών. Η Άννα Κορακάκη, που  υποστηρίζεται από τον Stoiximan.gr έκανε ολόκληρη την υφήλιο να της υποκλιθεί και η μητέρα της λέει απλά “θαυμάζω την κόρη μου” και στην ερώτηση εάν νιώθει δικαιωμένη απαντά αφοπλιστικά πως η δικαίωση είναι για την κόρη της και τον σύζυγό της, για εκείνους που έδιναν μόνοι τόσα χρόνια τον αγώνα προς την κορυφή.


Μιλώντας στον ΣΚΑΙ η μητέρα της Άννας Κορακάκη τα είπε έξω απ’ τα δόντια, όπως είπε η Φωτεινή Κορακάκη “οι πιο δύσκολες μάχες δόθηκαν εκτός αγωνιστικών χώρων” και συμπλήρωσε με πικρία πως “έπρεπε να εξασφαλιστούν τα αυτονόητα με πάρα πολύ σκληρές μάχες. Μάχες για να έχει τις σφαίρες της, τα όπλα της, χώρο προπονήσεων και τον προπονητή της μαζί στον αγώνα της. Αυτό που έβλεπα όλα αυτά τα χρόνια ήταν ένας καθημερινός σκληρός αγώνας του άνδρα μου για τις εξασφαλίσει τα υλικά και τις συνθήκες που έπρεπε”.


Η μητέρα της Άννας Κορακάκη δεν μασάει τα λόγια της “δεν ενδιαφέρεται πολύ, ούτε η πολιτεία, ούτε και τα ΜΜΕ. Βλέπω το ενδιαφέρων όλων σας όλες αυτές τις ημέρες και προβληματίζομαι, αν είχε όλα αυτά τα μέσα θα είχε φτάσει πολύ πιο εύκολα στην επιτυχία”.

Όπως τονίζει η Φωτεινή Κορακάκη δεν τα λέει όλα αυτά μόνο για την κόρη της, είναι, τονίζει, εκατοντάδες τα παιδιά που χωρίς καμία βοήθεια προσπαθούν να φτάσουν στο στόχο τους και το κάνουν στηριζόμενα μόνο στο πάθος και το σθένος τους. Για τον λόγο αυτό και όπως λέει η μητέρα της Άννας Κορακάκη δεν την τρομάζει η πιθανότητα τα φώτα της δημοσιότητας να σβήσουν γρήγορα, ίσα, ίσα λέει τα φώτα είναι που την τρομάζουν περισσότερο.


Έχουμε μάθει στην αφάνεια, λέει η μητέρα του χρυσού κοριτσιού και θυμίζει με αρκετή πικρία ότι περίμεναν ολόκληρη τη νύχτα, όταν η Άννα είχε πάρει το χρυσό στη Ρωσία, για μια αναφορά έστω στα ΜΜΕ. Πέρασαν τρεις ημέρες μέχρι να παίξει ένα ερασιτεχνικό βίντεο η ΕΡΤ1.


Ο αδελφός της Άννας, πάλι, αθλητής και ο ίδιος της σκοποβολής, με τη φωνή ακόμη “σπασμένη” από τους χθεσινούς πανηγυρισμούς αποκάλυψε μιλώντας στον ΣΚΑΙ τα πρώτα λόγια που είπε στη χρυσή ολυμπιονίκη, ήταν αισιόδοξος και όταν την άκουσε στην άλλη άκρη της γραμμής της είπε τη φράση που τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει να της λέει:
«Τι έκανες πάλι ρε θηρίο!»

Ατάκα που μάλλον η 20χρονη Άννα θα μας αναγκάσει όλους να της την πούμε ξανά και ξανά στο μάλλον που διαγράφεται μπροστά της… χρυσό!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε